Bu ne ‘beach’im iş!

Nikki Beach, müşterilerini kaz gibi yolup, paraları cebe indirdi. Ancak çocuk havuzunun, kırık fayanslarını yaptırmayı ihmal etti. Tatile giden ailelerin çocuklarının ayakları kesildi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ağustos 2017 Güncelleme 08 Ağustos 2017, 01:47
Bu ne ‘beach’im iş!

İÇİNDEKİLER

Dünyanın birçok yerinde işletmeleri bulunan Nikki Beach, geçtiğimiz yıl tatil cenneti Bodrum'a da kapak attı. Pahalı fiyatlarıyla sınırları zorladı. Müşteriye kazığı attı. Bu yaz baklavanın dilimini 40, yüz gram havyarı ise 3 bin TL'den sattı. 1 liralık suyu da 10 liradan kakaladı. Beyaz Türkler sayesinde ise ününe ün kattı. İşleri yürütmeyi başardı. Özür bile dilemediler Ancak bunca parayı cebe indiren Nikki Beach, çocuk havuzunun fayanslarını yaptırmadı. İddialara göre kafa dinlemek için tatile giden birçok ailenin çocuklarının ayakları, kırık fayanslar yüzünden kesilip kanadı. Hastanelere kaldırıldı. Bir gurbetçi aile ise dava açmaya hazırlandı. Aile, "Burayı çok övdüler. Bizler de gelelim dedik. Ama havuzdaki fayansların kırık olduğunu çocuğumuz ayağı kanayınca öğrendik. Yavrumuzun canı yandı. Şikayetçi olacağız" ifadelerini kullandı. Yaşanan olay, otelin internet sitelerindeki reklamlarının yorumlarına da yansıdı. Ancak Nikki Beach'ten konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı. Söz konusu ailelerden özür bile dilenmediği ortaya çıktı.









NARGİLE SOYGUNU
Öte yandan Bodrum'daki bir nargile kafe, Nikki Beach, Maça Kızı ve Blue Marlin'e özendi. Mönü fiyatlarını astromik rakamlarla süsledi. Bir nargileyi tam 1000 liradan servis etti. Müşteriler şaşkınlığını gizleyemedi. Fiyatları görür görmez masadan kalkıp mekanı terk eden bazı tatilciler, "Bir nargileyi kurbanlık dana fiyatına satıyorlar. Resmen insanı soyuyorlar" diyerek tepki gösterdi. Zengin tatilci ise parayı bastı. Nargileyi içip keyif yaptı. Fotoğraflarını da sosyal medyadan paylaştı.

Nikki Beach, pahalılık konusunda rekor kırıyor. Dudak uçuklatan fiyatlar insanı hayrete düşürüyor. İşte bazı yemeklerin fiyatları: Tavuklu salata 55 Tl. Meyve tabağı 60 TL. Baklava 40 TL. Biftek ise 750 TL.