Beyaz Türkler çıldırdı

Mikonos’un gözde mekanı Nammos’u önceki akşam da Arzu-Ömer Sabancı ve Esin Moralıoğlu gibi sosyetikler kuşattı. Eros Ramazzotti konserini izleyenlerin en az bin 500 euro ödediği mekanı Yunan basını ‘Bu kadar olmaz’ diye haber yaptı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Temmuz 2017 Güncelleme 29 Temmuz 2017, 01:34
Beyaz Türkler çıldırdı

İÇİNDEKİLER

Türkiye'de kazandıkları paraları Yunanistan'da saçan Beyaz Türkler, ekonomik krizdeki Komşu'yu rahatlattı! Bu yaz başından beri Türk sosyetesinin akın ettiği Yunanistan'ın gözde adası Mikonos, önceki akşam da kuşatmamız altındaydı. Adanın en pahalı mekanı Nammos'ta Eros Ramazzotti ile Antonis Remos konseri vardı. İtalyan Ramazzotti ile Yunan Remos'un yaklaşık 3 bin kişilik konserinde Türk sosyetesi de hazır bulundu.

72 BİN EURO'LUK ŞİŞE!
Arzu ile Ömer Sabancı, hatırı sayılır bir ücreti gözden çıkararak konseri en ön masadan izledi. Şebnem Dinçgör, Esin Moralıoğlu, Zeynep Yılmaz ve Günsel Ülkü de Nammos'ta hazır bulunan diğer sosyetiklerdendi. Eros Ramazzotti ile Antonis Remos'u dinleme bedelinin en az bin 500 euro olması ise Yunan basınının tepkisini çekti. Komşu'nun en çok okunan haber sitelerinden eReportaz, "Nammos'ta bir şişe şampanya 72 bin euro" başlıklı bir haber yaptı. Nammos'a giden 3 bini aşkın kişinin 1 gecede yaklaşık 2 milyon euro'luk hesap ödediğini belirten haber sitesi. "Bir şişe şampanya parasına mütevazı bir ev alınır. Bu kadar da olmaz" diyerek kendi ülkelerinde atılan kazığı eleştirdi!



KENDİ BASINI ELEŞTİRDİ
Ekonomik krizdeki Yunanistan'ın en gözde haber sitelerinden eReportaz, önceki akşam Nammos'ta atılan kazığı, "Bir şişe şampanya içmek yerine ev alırsınız" diyerek eleştirdi.



EROS'UN VİP HAYRANI
Dünyaca ünlü şarkıcı Eros Ramazzotti'yi mekandaki en ön masadan dinleyen Arzu Sabancı, İtalyan yıldızın gözlerine bakıp şarkı söylediği bu anı da instagram'da paylaştı.


Yaklaşık 30 yıldır evli olan Arzu ile Ömer Sabancı, evlilik yıldönümlerini Mikonos'ta kutladı.


Esin Moralıoğlu, konserin ertesi günü Lindsay Lohan ile
böyle hatıra fotoğrafı çektirdi.


Yaş gününü Mikonos'ta kutlayan Zeynep Yılmaz, konser öncesinde Yunan şarkıcı Antonis Remos'la da selfie yapmayı ihmal etmedi.


Sosyetik Şebnem Dinçgör ile sevgilisi Melih Özkan da konserde olan Türkler arasındaydı. Ünlü çift, Eros Ramazzotti ve Antonis Remos'un şarkılarıyla hem coştu hem do romantizm yaşadı.


Tülin Şahin, dünyaca ünlü model Petro Nemcova'nın yaş günü için özel davetli olarak Mikonos'a gitti. Şahin, eğlendikleri mekanda Çek mankenle Hadise'nin 'Düm Tek Tek' isimli şarkısı eşliğinde göbek attı..

Takvim MAGAZiN / ÖZEL