Parayı $açtılar

Hollywood yıldızlarının tatillere harcadıkları rakam dudakları uçuklattı... JLO 1 milyon 650 bin dolar, Rihanna 850 bin dolar, Miranda Kerr ise 600 bin doları deniz, güneş ve kum için saçtıkları ortaya çıktı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Temmuz 2017 Güncelleme 26 Temmuz 2017, 01:59
Parayı $açtılar

İÇİNDEKİLER

Dünya magazininin merkezinde yer alan ünlülerin tatil harcamaları küçük bir servet olarak dikkat çekti. Örneğin Jennifer Lopez, 2016 yılında 3 farklı tatil için harcadığı rakam tam 1 milyon 650 bin dolar. Jennifer Lopez'in sevgilisi eski sporcu Alex Rodriguez'le bu yıl çıktığı tatil de, geçen yılı aratmayacak gibi. Dün 48. Yaş gününü kutlayan Lopez, "Hayatımın en mutlu günlerini yaşıyorum. Nihayet züntüleri ciddiye almamayı öğrendim. Bu mutluluğumu arttırdı" dedi.

3 KITADA 5 TATİL
Sadece Lopez değil, ABD'li şarkıcı Rihanna da, tatil konusunda son derece cömert. Rihanna'nın Florida başta olmak üzere 5 farklı yerde yaptığı tatil, çok özeldi. Özel animatör bir ekibin de Rihanna ile birlikte tatil yaptığı günlerin maliyeti ise 850 bin doları aştı. Snapchat'in kurucusu Evan Spiegel ile mayıs ayında evlenen dünyaca ünlü süper model Miranda Kerr de, tatilde rahat para harcayan ünlülerden biri. 2016 yılında 3 kıtada 5 farklı tatil yapan Kerr, 600 bin dolarlık parayı gözünü kırpmadan ödedi. 7 yıllık eşi İngiliz soul şarkıcısı Seal'den boşanan Alman model Heidi Klum'un çocuklarıyla çıktığı tatilde 300 bin dolar harcadı. İşte diğer ünlüler ve harcadıkları rakam:

Heidi Klum: 300 bin dolar
Julia Roberts: 280 bin dolar
George Clooney: 270 bin dolar
Sharon Stone: 200 bin dolar
Emma Stone: 200 bin dolar
Casey Affleck: 180 bin dolar
Meryl Streep: 150 bin dolar

MIRANDA KERR
Miranda Kerr, başarılı kariyeri olan ünlülerden. Ancak o birçok film teklifine 'hayır' diyen ender popüler isimlerden biri.

KELLY BROOK
Kelly Brook da, Hollywood'dan iki film teklifi aldı. O nedenle tatilini kısa tuttu.

RIHANNA
Rihanna, tatil sonrası çalışmalarıyla öne çıkan isimlerden biri. Rihanna, "İyi bir tatil, başarımın sırrı" diyor.

JENNIFER LOPEZ
48 yaşında olmasına rağmen hala popülerliğini koruyan Jennifer Lopez, hem beyaz perde hem de müzik dünyasında başarılı işlere imza atıyor.