Adalı pek havalı

İşadamı Serdar Adalı'nın büyükoğlu Celal Alazi Merve Güleç’le dünyaevine girdi. Adalı, 100 davetlinin katıldığı Mikonos’taki dillere destan düğün için servet harcadı. Mekan kapatıp konuklara özel jestler hazırlayan cömert damat, 2 gün süren düğün için 400 bin euro harcadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Temmuz 2017 Güncelleme 24 Temmuz 2017, 00:00
Adalı pek havalı

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın eski yöneticisi ünlü işadamı Serdal Adalı'nın büyük oğlu Celal Alaz Adalı, aşkı Merve Güleç'le Yunanistan'da evlendi. Beyaz Türklerin ikinci adresi Mikonos adasındaki düğünde çifti genç işadamının kardeşi Serhan Adalı ile oyuncu sevgilisi Öykü Çelik başta olmak üzere yaklaşık 100 davetli yalnız bırakmadı. Mekanın plajında düzenlenen törende Merve Güleç'le bir ömür mutluluğa 'evet' diyen Adalı, 2 gün 2 gece süren düğün için çılgın partileriyle ünlü Scorpios adlı mekanı kapattı. Kesenin ağzını açan Celal Alaz Adalı'nın cebinden yalnızca mekan için 250 bin euro (1 milyon TL) çıktı. Davetlilerin VIP araçlarla transferini sağlayan Adalı, konukları için de özel mönü hazırlattı.


Celal Alaz Adalı'nın kardeşi Serhan Adalı ile 7 aylık aşkı Öykü Çelik de düğünde hazır bulundu.

TÜRKÇE ŞARKILARLA EĞLENDİLER
Adalı, Komşu'daki düğüne katılan konukların geceliği 6 bin liralık otel masraflarını kendi üstlendi. Yerli ve yabancı misafirleri için İngilizce gazete şeklinde davetiye hazırlatan çift, misafirlerine hoş sürprizler yaptı. İkili, davetlilere özel olarak yaptırdıkları otantik plaj havlusu, kolye, şapka ve yelpaze hediye etti. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünen Adalı, after parti için de dünyaca ünlü DJ Mahmut Orhan'la anlaştı. İkilinin mutluluğuna ortak olan davetliler Komşu'da Türkçe parçalar eşliğinde doyasıya eğlendi. Tatil havasında geçen ve yabancı turistlerin bile ilgisini çeken düğün töreni için toplam 400 bin euro (1 milyon 650 bin TL) harcayan işadamı "Adalı, pek bir havalı" dedirtti.


Gazete şeklinde ingilizce davetiye hazırlatan ikilinin Mikonos'taki düğününe iş, cemiyet ve sanat dünyasından yaklaşık 100 kişi katıldı.


Davetliler için hazırlanan özel jestlerle dikkat çeken
düğüne, sosyetik güzel Ceylan Çapa da katıldı. Çapa, yeşil elbisesiyle çok şıktı.