Ruh hastası değilim

İbrahim Kutluay’ın ‘Eşimi aldatmadım’ sözüne kızan Şener, ‘Ben hasta mıyım da olmayan bir şey için dava açtım!’ dedi. Elinde kuvvetli deliller olan eski manken, 10 milyon TL’lik tazminatını da 2018 Ocak’ta alacağından emin

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Temmuz 2017 Güncelleme 22 Temmuz 2017, 00:00
Ruh hastası değilim

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz yıl 11 yıllık eşi İbrahim Kutluay'a açtığı boşanma davasıyla gündem olan Demet Şener Kutluay, uzun zaman sonra ilk kez bu kadar sert konuştu! Önceki gün avukatı Aslı Hatemi ile Nişantaşı'nda görüntülenen Şener, eşinin bir röportajında "Ortada eşime ihanet gibi bir durum yok. Bunu zaten dava sonuçlanınca göreceğiz" şeklindeki açıklaması hatırlatılınca küplere bindi.

AVUKATI DA KONUŞTU
"He he oldu biz de hastayız, ruh hastası. Olmayan bir şey için dava açtık" diyen eski manken, talep ettiği 10 milyon TL'lik tazminat için de "Kasım ya da en geç Ocak'ta iki ayrı dava da sonuca varılır. Ben de tazminatlarımı alırım" dedi. Şener'den sonra soruların yöneltildiği avukat Aslı Hatemi ise şöyle konuştu: "Hukuki olarak deliller mesajlar, telefon kayıtları ve fotoğraf kanıttır. Bunlar birbirini destekler ve bizde hepsi mevcut. Delilimiz çok var. Davaya çok az kaldı."



O KADINI YAZIN
eşinin yasak aşk yaşadığını iddia ettiği Edvina Sponza'ya da 500 bin TL'lik dava açan Şener, sosyetik güzel için "İstedi ama gizlilik kararı alamadı. Gittiği yere kadar gidecek" deyip ekledi:

"Bana gizli ya da değil fark etmez, sonuçta ben haklıyım. Önünde sonunda kazanacağız. Edvina Sponza olarak adını yazarsanız da sevinirim. Zaten cümle alem biliyor."

AYDIN HAMZA