Tuzu kuru!

Ünü Türkiye sınırlarını aşan Nusret Gökçe, ABD’de yeni et restoranını açmak için çalışmalara başladı. Ancak kendine has tuz serpme hareketiyle fenomen olan Gökçe, ilgiden sokaklarda zor dolaştı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Temmuz 2017 Güncelleme 17 Temmuz 2017, 00:00
Tuzu kuru!

İÇİNDEKİLER

Türkiye'de açtığı Nusr-Et restoranıyla bir anda adını duyuran Nusret Gökçe, yurt dışına da açıldı. Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Dubai'deki restoranın ardından, ABD'de de bir şube açmaya karar verdi. Bunun için NewYork'a gitti. Etin üzerine kendine has tuz serpme hareketiyle sosyal medyada fenomen olan Nusret Gökçe'nin ABD'deki şovu da devam etti. Geçtiğimiz gün Florida'ya uğrayan ünlü etçi, sokağa çıkar çıkmaz ABD'lilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.



HOLLYWOOD STARI
Miami caddelerinde Gökçe'yi görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Hemen Gökçe'nin eti tuzlama hareketini taklit eden hayranları, telefonuna sarıldı. Geçtiğimiz aylarda da New York'ta sevgi seliyle karşılaşan ünlü etçi bu anları Instagram'da paylaştı. Miami'den New York'a geçen Gökçe, havalimanında görevliler tarafından Hollywood yıldızları gibi karşılandı. Ünlü etçiyle fotoğraf çektirmek için herkes birbiriyle yarıştı. New York'taki yeni dükkanının hazırlıklarıyla ilgilenen Gökçe bu ilgiden oldukça memnun kaldı.