İşte milli birlik

Sanat camiasının ünlüleri ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde halkla birlikte Şehitler Köprüsü’ndeydi. Ellerinde bayraklarla halkla kucaklaşan ünlüler, şehitlerimizi anıp güçlü Türkiye için birlik mesajları verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Temmuz 2017 Güncelleme 17 Temmuz 2017, 00:36
İşte milli birlik

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz yıl 15 Temmuz'da FETÖ'nün gerçekleştirdiği hain darbe girişiminin 1. yıl dönümü, görkemli bir anmayla 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yapıldı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen törene sanat dünyasının ünlü isimleri de akın etti. Milyonlarca vatandaşın alkışları eşliğinde konuşma yapan Recep Tayyip Erdoğan'ı dinleyen isimler de aynı coşkuyla tezahürat yaptı. Ellerinde bayraklarıyla duygularını anlatan sanatçılar, tören bitene kadar da köprüden ayrılmayarak şehitlerimizi andı.

FETÖ'YE LANET
'15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde ülkesini ve bayrağını seven vatandaşlarla bir araya gelen Demet Akalın, Orhan Gencebay, Alişan, Hande Yener, Işın Karaca, Burcu Esmersoy ve İvana Sert gibi ünlüler sosyal medyadan da birlik mesajları paylaştı. FETÖ'ye bir kez daha lanet okuyan ünlüler, darbeyi kınayıp ülkemizin bölünmez bütünlüğünün altını çizdi. Törene katılan Hande Yener, "Şimdi birlik zamanı. Vatanı söz konusu olunca böyle kenetlenen savunan bir millet görmemiştir kimse" diye konuştu.



Yunanistan tatilini yarıda kesen Burcu Esmersoy da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki yerini aldı. Güzel sunucu, elinde bayrağıyla marşlara eşlik etti.


'15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde soluğu Şehitler Köprüsü'nde alan Alişan, "Bugün ölmeyeceksek ne zaman öleceğiz diyen bir millete kim zincir vurabilir" sözleriyle FETÖ'ye gözdağı verdi.


İkoncan İvana Sert de köprüde vatandaşlarla bir araya geldi. Sert, hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi.


Orhan Gencebay, Serkan Çağrı ve Nadide Sultan da törendeydi.


Şarkıcı Işın Karaca, polis
memurlarıyla köprüde çektirdiği bu kareyi paylaştı. Karaca, paylaşımına "15 Temmuz'u unutma, unutturma" notu düştü.


Hakan Peker de eşiyle birlikte anma törenine katıldı.

Halil ÇİLİNGİR