'Umut'suz vaka

Tuba Büyüküstün ile birlikte görüntülenen ünlü işletmeci Umut Evirgen terör estirdi. Korumaları muhabirimiz Aydın Hamza’ya silah çekti. İşadamı ve adamları cezaevine gönderildi. Şüphelilerin 15 yıla kadar hapsi istendi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Temmuz 2017 Güncelleme 01 Temmuz 2017, 01:32
’Umut’suz vaka

İÇİNDEKİLER

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün ile aşk yaşadığı konuşulan Umut Evirgen, şehir eşkıyası kesildi. Muhabirlere saldıran işadamı ve korumaları hapse gönderildi. Yargıya taşınan olay, Büyüküstün ile "Gizli Kalmasın" adlı eğlence mekanının sahibi Evirgen'in birlikte görüntülenmesiyle patlak verdi. Onur Saylak ile 6 yıllık evliliğini bitiren Büyüküstün, 18 Haziran'da ünlü işletmecinin mekanına gitti. Evingen ile Büyüküstün, aralarında muhabirimiz Aydın Hamza'nın da bulunduğu gazeteciler tarafından fotoğraflanınca panikledi.

SORUŞTURMA TAMAMLANDI
İşadamının korumaları, gazetecilere silah çekip fotoğraf makinelerini gasp etti. Muhabirler olayı polise bildirdi. Gözaltına alınan Evirgen ile korumaları Doğan Akbaş ile Ahmet Fatih Baltacı, çıkarıldıkları mahkemece "nitelikli yağma" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ünlü işletmeci Evirgen ile korumaları hakkında başlatılan soruşturma sona erdi. Savcılık, Umut Evirgen ve iki koruması hakkında "Yol kesmek suretiyle birden fazla kişiyle silahlı yağma" suçundan iddianame düzenledi. İddianamede, şüpheliler hakkında 10 yıldan 15'er yıla kadar hapis cezası talep edildi. İddianame, İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildi.


Gazetecilere saldıran Umut Evirgen ve korumaları Metris Cezaevi'ne gönderildi. Gözlerin çevrildiği ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün ise olayla ilgili tek kelime etmedi.