Rafet el ROMANtik

Şarkıcı Rafet El Roman, önceki gün Bodrum’da klip çekti. Ünlü şarkıcı, romantik sahnelere kendisini fazla kaptırdı. 48 yaşındaki müzisyen, rol arkadaşı Dilber Mahmadova ile kamera ‘stop’ dedikten sonra da aşk rüzgarı estirdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Haziran 2017 Güncelleme 23 Haziran 2017, 01:07
Rafet el ROMANtik

İÇİNDEKİLER

GÜZEL oyuncu Ceren Kaplakarslan'la 2 yıllık evliliği Ekim 2016'da olaylı bir şekilde son bulan Rafet El Roman, önceki gün klip çekimleri sırasında aşka geldi. El Roman'ın çekimler için adresi ise Gümüşlük'teki Misket Otel oldu. Havuz başında Azeri Dilber Mahmadova ile samimi görüntüler sergileyen El Roman, klipteki romantik sahnelere kendisini fazla kaptırdı! Boşandıktan sonra adı aralarında Tuvana Türkay'ın da olduğu birçok isimle anılan 48 yaşındaki ünlü şarkıcı, çekimler sonrası adeta aşkın romanını yazdı!

SUPERMAN GİBİ YETİŞTİ!
Ünlü şarkıcı, gazetecilerin kendisini görüntülediğini fark etmediği anlarda havuz başında Azeri güzelle samimi anlar yaşadı. Basın mensuplarını görüncü ise paniğe kapılan Roman, "Klip çekiyoruz, yanlış olmasın" dedi. Güzelliğiyle başta Rafet El Roman olmak üzere herkesi büyüleyen Mahmadova ise göze geldi. Azeri manken, çekim arasında havluluğa oturup dinlenmek istedi. Kapağın bir anda açılmasıyla sandığın içinde sıkışan manken, "Rafet yetiş!" diyerek bağırdı. Koşarak Mahmadova'nın yanına giden Rafet El Roman da Azeri güzeli kaldırdı. Rafet El Roman, Azeri manken Dilber Mahmadova'nın eski eşi Ceren Kalpakarslan'a benzetilmesi üzerine de "Özellikle Ceren Hanım'a benzesin diye uğraşmadık. Zaten klibimde 3 ayrı güzel oynuyor" dedi.



DİLBER DÜŞTÜ DEPARA KALKTI
Çekimlerden yorulan Azeri güzel, dinlenmek için bir sandığın üzerine oturdu. Güzel manken oturduğu yerden düşünce imdadına El Roman yetişti.

DOĞAN SAVAŞ/BODRUM