Nakavt!

Derya Şensoy ile Sarp Levendoğlu, gözlükten sonra bu kez tişörtle yakayı ele verdi! Güzel oyuncu, Akyaka tatilinden sevgilisinin ‘Muhammed Ali’ yazılı tişörtüyle poz verdi. Böylece olay çiftin birlikte tatil yaptığı ortaya çıktı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mayıs 2017 Güncelleme 30 Mayıs 2017, 00:00
Nakavt!

İÇİNDEKİLER

Birce Akalay'la kendisi gibi oyuncu Sarp Levendoğlu'nun 2 buçuk yıllık evliliklerinin bitmesine neden olarak gösterilen Derya Şensoy, gözlükten sonra bu kez tişörtle 'nakavt' oldu! Olay çift, geçtiğimiz hafta Fenerbahçe'nin basketbol maçını birlikte izlemişti. İkili, objektiflerden kaçmaya çalışsa da yakışıklı oyuncu, ortak arkadaşlarının aynalı gözlük camına yansıyınca aşk gün yüzüne çıkmıştı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan kaçak aşıklar, şu sıralar Muğla'nın Akyaka ilçesinde romantik bir tatil yapıyor. Geçtiğimiz günlerde sessiz sedasız tatile çıkan ünlü çiftin bu kaçamağı ise Şensoy'un paylaşımıyla ortaya çıktı.

BOKSA TUTKUN...
2016 yapımı 'Deliormanlı' filminde bir boksörü canlandıran ve rolü gereği boks dersleri alan Sarp Levendoğlu, antrenmanlarını çekimlerden sonra da sürdürdü. Boksa tutkusuyla bilinen ünlü oyuncu, efsane boksör Muhammed Ali'nin tişörtlerini de üstünden çıkarmaz oldu. Derya Şensoy da aşkıyla çıktığı tatilde Levendoğlu'nun Muhammed Ali tişörtünü giyince faka bastı. Bikinisinin üzerine sevgilisinin tişörtünü giyen güzel oyuncu, instagram'da paylaştığı bu kareyle Sarp Levendoğlu ile aynı yerde tatil yaptığını ele verdi. Aynı yerde fakat ayrı ayrı pozlar veren ikilinin birlikte tatil yaptığının bu sayede ortaya çıkması ise "Muhammed Ali tişörtü, kaçak aşıkları nakavt ettirdi" esprilerine neden oldu.


Boks merakıyla bilinen Sarp Levendoğlu, instagram'dan da sık sık efsane boksör Muhammed Ali'nin sözlerini paylaşıyor.


Şensoy'la Levendoğlu'nun, geçen yıl rol aldıkları 'Deliormanlı' filminin çekimleri sırasında tanışıp aşk yaşamaya başladığı iddia edildi. Aynı filmde yakışıklı oyuncunun o dönem evli olduğu Birce Akalay da rol aldı.