Çocuk oyunu!

Çapkınlıkta uslanmayan Arda Turan ve Aslıhan Doğan çifti yine barıştı. Doğan, önceki gün yakın bir dostunun çocuğunu ”Geldi benimki” notuyla instagram’da paylaştı. Aynı dakikalarda Arda Turan da sevimli çocuğun pozunu paylaşınca ikili yakayı ele verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Mayıs 2017 Güncelleme 21 Mayıs 2017, 00:00
Çocuk oyunu!

İÇİNDEKİLER

Barcelonalı çapkın futbolcu Arda Turan'la sosyetik güzel Aslıhan Doğan'ın ilişkisine akıl sır ermiyor… 2 yıllık aşklarını geçtiğimiz yıl sonlandıran ikili, 6 aylık aranın ardından ilişkilerine bir şans daha vermişti. Barışma sonrası Doğan, basın mensuplarına "Bizi Arda'yla 1 ay sonra göreceksiniz" dedi. Herkes, ünlü çiftin birlikte objektif karşısına ne zaman geçeceğini merak ederken Turan'ın gönlünü Yağmur Ünal'a kaptırdığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Çok geçmeden Cansel Çördük'le sosyal medyadaki yazışmaları basına sızan Turan'ın böylece Aslıhan Doğan'la aşkı ikinci kez sona erdi. Ayrılık sonrası kafa dinlemek isteyen sosyetik güzel, geçtiğimiz gün soluğu Bodrum'da aldı. İşte ne olduysa Doğan'ın Bodrum'a gitmesiyle oldu.


Doğan'ın paylaşımı


ART ARDA PAYLAŞIMLAR
Arda Turan'ın da tanıdığı bir arkadaşının oğlunu seven Aslıhan Doğan, sevimli miniğin fotoğrafını "Geldi benimki" notuyla instagram'ın hikaye bölümünde paylaştı. Doğan'dan dakikalar sonra Arda Turan'ın aynı çocuğun babasıyla tavla oynarken çekilen karesini paylaşması dikkat çekti. İkilinin sevimli miniğin fotoğrafını paylaşarak verdikleri barışma mesajı takipçilerinin gözünden kaçmadı. Ünlü çiftin paylaşımlarına "Sizin ilişkiniz de ayrılıp barışmaktan artık çocuk oyununa döndü" yorumları yapıldı.


Arda'nın paylaşımı



KISMETSE OLUR
Geçtiğimiz günlerde 'Kısmetse Olur' yarışmacısı Cansel Çördük'le sosyal medya yazışmaları ortaya çıkan Arda Turan'ın Aslıhan Doğan'la ikinci kez barıştığını öğrenenler "Kısmetse ikilinin mürüvvetini görmek bu kez nasip olacak" diye espriler yaptı.