Mağdur Ebru!

Son günlerin skandal ismi Ebru Şallı hakkında yeni iddia ortaya atıldı. Güzel sunucuya yıllar önce bir otel odasında tecavüze kalkışıldığı öne sürüldü. Şallı, bu iddia hakkında sessiz kaldı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Mayıs 2017 Güncelleme 20 Mayıs 2017, 00:00
Mağdur Ebru!

İÇİNDEKİLER

Sosyal medyada kendisine ait olduğu öne sürülen çıplak fotoğraflarla zor günler yaşayan Ebru Şallı, hakkında şok iddia… Gazeteci Bilal Özcan, önceki gün yayınlanan programında eski mankenin yıllar önce felaketin eşiğinden döndüğünü açıkladı. Özcan'ın duyanları hayrete düşürecek iddiasına göre Ebru Şallı'ya şehir dışındaki bir otel odasında tecavüz edilmeye çalışıldı. Özcan, şok sözlerini şöyle sürdürdü:

GENÇLERİ UYARDI
"Ebru Şallı direndi, iffetini ve namusunu korudu. Ben bu açıklamayı anne ve babaları, genç kızları, delikanlıları uyarmak için yapıyorum. Çünkü eğlence sektörünün perde arkasında her türlü pislik yaşanmaktadır. Ünlülerin kazandıkları paraya, yaşadıkları hayata heveslenmeyin. Uyuşturucu, alkol, tecavüz gibi tüm belalar ne yazık ki o alemin gerçeğidir. Anne ve babalar evlatlarını bu renkli dünyadan uzak tutsunlar…"

2 çocuk annesi 40 yaşındaki ünlü sunucunun bu iddialara nasıl tepki vereceği merak konusu oldu.