Tebrikler

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Mayıs 2017 Güncelleme 01 Mayıs 2017, 00:00
Tebrikler

İÇİNDEKİLER

Sahnelerin en çok kazanan isimlerinden Demet Akalın, gönlünün de zengin olduğunu bir kez daha kanıtladı. Çok sayıda derneğe ve maddi durumu yetersiz kişiye yardım eli uzatan Akalın, şimdi de Muşlu Eda Bektaş için kolları sıvadı. Muş'un Varto ilçesinde yaşayan 8. sınıf öğrencisi Eda Bektaş'ın maddi yetersizliklere rağmen TEOG sınavında tüm soruları doğru cevaplayıp Türkiye birincisi olduğunu öğrenen popçu, harekete geçti. Başarılı öğrenciye ulaşıp ona destek olmak isteyen Akalın'a sosyal medyadaki takipçilerinden tebrik mesajları yağdı.

MİNİKLER İÇİN VESİLE OLDU
Başarılı sunucu Jülide Ateş ise Hakkari'deki masa tenisi oynayan miniklerin kalbini fethetti. Masa tenisi için malzemeye ihtiyaç duyan öğrencilere takipçileriyle birlikte yardım eden Ateş, bu haberi önceki gün instagram'daki paylaşımıyla verdi. Ünlü sunucu paylaşımında şöyle dedi: "Hakkari'den güzel bir haberim var... Bir hayırsever takipçimiz, bu miniklerin bütün ihtiyaçlarını karşıladı. Vesile olmaktan dolayı çok mutluyum."



Güzel sunucu, Hakkarili minik sporculara başarılar dilemeyi de ihmal etmedi.


Hakkarili öğrenciler, hediye edilen masa tenisi malzemeleriyle böyle mutluluk pozu verdi


Örnek hareketiyle hayranlarından alkış toplayan Akalın, başarılı öğrenciye tüm takipçileri adına yardım edeceğini söyledi.