Sevgili jesti!

Arzu Yanardağ, sevgilisi Gabi Abut’la alışveriş turuna çıktı. Yanardağ, beğendiği ayakkabıları alırken hesabı ödemek de sevgilisine düştü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Mayıs 2017 Güncelleme 01 Mayıs 2017, 00:00
Sevgili jesti!

İÇİNDEKİLER

Güzel oyuncu Arzu Yanardağ, sonunda mutluluğu buldu… Bugüne kadar başından 2 evlilik geçen Yanardağ, bir dönemin hızlı çapkınlarından Gabi Abut'la 1 yıldır aşk yaşıyor. Kendinden yaşça büyük aşkıyla önceki gün alışveriş turuna çıkan 39 yaşındaki oyuncunun keyfi yerindeydi. Nişantaşı'ndaki City's Alışveriş Merkezi'nde objektiflere takılan ikili, el ele mağazaları turladı. Bir ayakkabı mağazasına giren Yanardağ, beğendiği ayakkabıları sevgilisine de gösterip fikrini sordu.

TEŞEKKÜR ÖPÜCÜĞÜ KONDURDU
Alışveriş boyunca aşkının yanından bir saniye bile ayrılmayan Gabi Abut, centilmenliğiyle çevredekilerin dikkatini çekti. Sevgilisinin beğendiği 2 çift ayakkabının ödemesini de kendi yapan Abut, bu jestiyle de aşkının yüzünü güldürdü. Yanardağ da kasada ödeme yapan aşkının sırtını okşayıp yanağına öpücük kondurarak teşekkür etti. Bu arada Abut'un AVM içinde elinde purosuyla gezmesi şaşırttı.



ARZU ALDI AŞKI ÖDEDİ
Yanardağ, denediği ayakkabıları tek tek sevgilisine gösterip onun da fikrini aldı. Abut da aşkına hem seçim konusunda hem de ödemede yardımcı oldu.