Cimri çıktılar

Oyuncu Cengiz Coşkun, doğum günü için lüks bir balıkçının orta katını kapattı. Birçok ünlü isim, fasıl eşliğinde sabaha kadar eğlenerek kurtlarını döktü. Gecede toplam 35 lira bahşiş toplayan çalgıcılar ise ünlülere isyan etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Mayıs 2017 Güncelleme 01 Mayıs 2017, 03:18
Cimri çıktılar

İÇİNDEKİLER

Diriliş Ertuğrul dizisinin Turgut Alp'ı Cengiz Coşkun, önceki akşam yeni yaşını Yeniköy Arnavutköy Balıkçısı'nda düzenlenen parti ile kutladı. Yakışıklı oyuncunun 35. yaş günü partisine katılanlar arasında Engin Altan Düzyatan ile eşi Neslişah Alkoçlar, Metin Şentürk ve dizi ekibi de vardı. Mekanın orta katını kapattıran Coşkun, eğlence için bir de fasıl ekibi tuttu. Davetliler, gece boyunca fasıl ekibinin çaldıkları şarkılarla eğlendi. Geç saatlere dek süren eğlenceden ilk ayrılan Düzyatan çifti oldu.

FASIL EKİBİ ŞAŞTI KALDI!
Tüm dostlarını uğurlayan Coşkun ise mekandan Romanyalı sevgilisi Beatrice ile çıktı. Doğum günü partisinden ayrılan tüm davetlilerin neşeli olduğu görülürken, 6 kişilik fasıl ekibinin yüzü asıktı. Moralleri bozuk olan ekip üyelerinin "Tüm gece çaldık, 35 lira bahşiş verdiler. Bu kadar az bahşiş mi olur?" diyerek aralarında konuştukları duyuldu. Bunun üzerine çevredekiler de "Anlaşılan ünlülerin cebinde akrep var" diye yorum yaptı.

Engin Altan Düzyatan'la eşi Neslişah Alkoçlar, gecede dostlarıyla bir araya gelip keyifli saatler geçirdi. İkili, geceden erken ayrıldı.


Sevgilisi ile mekandan el ele çıkan Coşkun, "Beni yalnız bırakmayan tüm dostlarıma teşekkür ederim" dedi. Romanyalı sevgilisinin cüretkar dekoltesi de dikkat çekti.


Doğan SAVAŞ