Bile bile pişti

Caner Erkin, umursamazlıkta sınırları aştı! Eski eşi Asena Atalay’ın evliyken kendisini aldattığını itiraf edip Berkay’ı işaret eden futbolcu, önceki akşam ‘pes’ dedirtti. Erkin, ünlü popçuyla aynı Bodrum aşkı mekana bile bile gidip Şükran Ovalı’yla eğlendi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Nisan 2017 Güncelleme 26 Nisan 2017, 01:52
Bile bile pişti

İÇİNDEKİLER

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın 45. yaş günü ile evliliğinin 5. yıldönümü için önceki gece Sahne İstanbul'da düzenlediği kutlamada yılın piştisi yaşandı! Geceye Beşiktaş'ın yıldızı Caner Erkin ve eşi Şükran Ovalı'nın yanı sıra şarkıcı Berkay'la eşi Özlem Şahin de katılınca olanlar oldu. Asena Atalay'ın Erkin'le evliyken 2013'te Berkay'la Akmerkez'deki bebek odasında kaçamak yaptığı iddiasından yıllar sonra taraflar, aynı mekanda eğlenerek ağızları açıkta bıraktı!

İLK KEZ KARŞI KARŞIYA...
Caner Erkin, eski eşinin icra takibi üzerine mahkemeye sunduğu dilekçede Atalay'ın 3. kişilerle ilişki yaşadığını itiraf edip Berkay'ı işaret etmişti. İhanetin başkahramanı Berkay'la aylar sonra ilk kez karşı karşıya gelen Erkin, şarkıcıyla göz göze gelmemek için yoğun çaba sarf etti. Birbirlerini görünce moralleri bozulan ikili, gece boyunca karşılıklı masalarda eşleriyle eğlendi.

KARŞILIKLI OTURDULAR
Caner Erkin, Ovalı'yı; Berkay da 6 aylık hamile eşi Özlem Şahin'i öpücüklere boğup birbirlerine nispet yaptı. Kutlamaya damgasını vuran pişti nedeniyle tarafların keyfi kaçsa da kimse mekanı terk etmedi. Bir ara Berkay, şarkı söylemek için sahneye çıkınca Caner Erkin de o yöne bakmamak için eşiyle uzun uzun sohbet etti. Gecede sahne alan tüm sanatçıların şarkılarına eşlik edip alkış tutan Erkin çiftinin Berkay'ın performansında eğlenmemesi gözlerden kaçmadı. Beşiktaşlı futbolcunun Berkay'ın da katılacağı geceye bile bile gitmesi ise "Uzun süre Asena Atalay'ın ihanetini sineye çeken Caner, şimdi de Berkay'la aynı yerde eğlenerek umursamazlıkta sınırları aştı!" dedirtti


6 aylık hamile eşi Özlem Şahin'in gözünün içine bakan Berkay, güzel eşiyle böyle mutluluk pozu verdi. Şarkıcı, kızları Arya ile mutluluklarının ikiye katlanacağını söyleyip başka hiçbir şeyin kendisini ilgilendirmediği mesajını verdi.

TANTUNİLİ KUTLAMA

Mersinli olan Okan Kurt, hem Demet Akalın'ın yaş günü hem de evlililik yıldönümleri için organize ettiği kutlamada konuklarına tantuni ikram ettirdi.