Şükran keyifte Asena kederde

Caner Erkin’in Şükran Ovalı’ya jestlerinin ardı arkası kesilmiyor! Eşinin 31. doğum günü şerefine sürpriz bir parti organize eden yıldız futbolcu, kapattırdığı mekanın her yerini aşk fotoğraflarıyla süsledi. Ovalı’nın ayakları bir kez daha yerden kesildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Mart 2017 Güncelleme 31 Mart 2017, 01:44
Şükran keyifte Asena kederde

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın yıldızı Caner Erkin, yine centilmenliğini konuşturdu. Jestleriyle Şükran Ovalı'nın ayağını yerden kesen ünlü futbolcu, eşinin doğum günü partisi için de Cihangir'deki bir mekanı kapattı. Ovalı'nın 31. yaş günü şerefine sürpriz doğum günü organize eden Erkin, mekanın duvarlarını da güzel aşkıyla çekilen romantik fotoğraflarıyla süsletti. Partide etrafına gülücükler saçan ünlü oyuncu, "Eşiniz ne hediye aldı?" diye sorulunca "Bu gece benim için çok güzel bir armağan oldu. Bunun için kendisine çok teşekkür ederim" dedi.

'ÇOCUK KISMET İŞİ'
Caner Erkin de şu sözlerle eşine bir kez daha ilan-ı aşk etti: "Şükran'ı çok seviyorum. Onu mutlu etmek, beni daha çok mutlu ediyor. Şükran, mutlu olunca ben de mutlu oluyorum." 2018 yılında çocuk düşündükleri yönünde çıkan haberlere de açıklık getiren ünlü çift, "Bu işler kısmet. Ama çocuğumuzun olmasını isteriz tabii ki" diyerek de Çınar'a kardeş düşündüklerini dile getirdi.



MEKAN KAPATIP SÜSLETTİ
Daha önce eşi için sinema salonu kapatan ve portresini koluna dövme yaptıran Caner Erkin, Gökhan Gönül ve Cenk Tosun gibi takım arkadaşlarının katıldığı Şükran Ovalı'nın doğum gününde de jestlerine devam etti. Mekanı kapattıran Erkin, gece kulübünün her köşesine de aşkıyla çekilen fotoğraflarını astırdı.



ASENA KEDERDE​
Şükran Ovalı'yla Caner Erkin'in eğlenceli anlar yaşadığı dakikalarda Asena Atalay ise Arnavutköy'deki bir mekandaydı. Atalay, şarkıcı Edis'le katıldığı partide eğlenirken bulunduğu mekandan sadece 3 kilometre uzaklıkta eski eşinin Ovalı için parti organize ettiğini öğrendi. Hemen telefona sarılan Asena Atalay, sosyal medyadan partiyi dikizlemeye başladı!

Yıldız futbolcu ve Şükran Ovalı'nın romantik anlarını görünce bir anda üzüntüye boğulan Atalay, apar topar mekanı terk etti. Çıkışta ağzını bıçak dahi açmayan Asena Atalay'ın kızarmış gözleri ve kederli halleri "Şimdi üzülme sırası, eski eşine açtığı davalarla Caner Erkin ve Şükran Ovalı'ya sıkıntılı günler yaşatan Asena'ya geldi" yorumları yaptırdı...

DOĞAN SAVAŞ