'Şahan'e çift

Gözde çift Şahan ve Selin Gökbakar, kalplerinin büyüklüğünü yine gösterdi. İkinci kez anne-baba olan çift, kendilerine gönderilmek istenen hediye bebek ürünlerinin yardım kuruluşlarına ulaştırılmasını sağladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Mart 2017 Güncelleme 29 Mart 2017, 00:00
’Şahan’e çift

İÇİNDEKİLER

Minik kızları Ela'yı geçtiğimiz günlerde kucaklarına alan Şahan Gökbakar'la eşi Selin Gökbakar'dan yine alkışlanacak bir hareket geldi… Kasım 2015'te oğulları Deniz Efe'nin doğumuyla evliliklerini perçinleyen ikilinin mutluluğu, kızlarının doğmasıyla ikiye katlandı. Bunun üzerine çok sayıda bebek bezi ve bebek giyim markasının yetkilileri de ikinci kez anne-baba olan Gökbakar çiftine hediye gönderme yarışına girdi. Ancak bugüne kadar sosyal medyada hiçbir firmanın reklamını yapmayan ikili, kural bozmadı ve kendilerine yapılan teklifi yardıma muhtaç aileler için fırsata çevirdi.

MİNİKLERİ SEVİNCE BOĞDULAR...
Ünlü çift, bebek tulumlarından ayakkabıya bebek bezinden mamaya kadar tüm ürünlerin lösemili çocuklarla kimsesiz çocuklara destek veren birkaç değişik vakfa gönderilmesini talep etti. Gökbakar çifti, bu hareketiyle takdir topladı. Şahan Gökbakar'la güzel eşi Selin Gökbakar'ın isteği doğrultusunda vakıflara gönderilen bebek ürünleriyle maddi durumu yetersiz ailelerle minikler sevince boğuldu. Son filmi 'Recep İvedik 5' ile de adını Türk sinema tarihine altın harflerle yazdıran Şahan Gökbakar, yardımseverliğiyle de bir kez daha kalpleri fethetti.




VANLI ÇOCUKLARI MUTLU ETMİŞTİ
Pek çok kişiye yardım eli uzatan ünlü komedyenin bu ilk alkışlanacak davranışı değil… Zira başarılı komedyen, 2017'ye sayılı günler kala Van'daki öğrencilere bin adet mont göndererek onların yeni yıla mutlu bir şekilde girmelerini sağlamıştı.



ÖZGE GÜRCAN