Havai fişek

Beşiktaş’ın ‘fişek’ lakaplı futbolcusu Caner Erkin’e bir haller oldu! Önceki akşam takımı yenilir yenilmez soluğu eşiyle eğlencede alan Erkin, gazetecileri görünce çıldırdı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Mart 2017 Güncelleme 27 Mart 2017, 01:36
Havai fişek

İÇİNDEKİLER

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin, önceki akşam ortalığı birbirine kattı! Sakatlığı nedeniyle uzun süre forma giyemeyen Erkin, 5 ay sonra Astra Giurgiu maçıyla sahalara döndü. Ancak kilo aldığı ve istenilen performansı göstermediği için taraftarın eleştirdiği ünlü futbolcu, Beşiktaş'ın 3-1 yenildiği karşılaşmanın ardından kendini gecelere attı. Eşi Şükran Ovalı'yla Sahne Harbiye adlı mekanda eğlenen Erkin, çıkışta gazetecileri görünce çıldırdı. Futbolcu, bir muhabirin "Taraftar sizi eleştirdiği için mi bizi burada istemiyorsunuz?" sözüyle küplere bindi. "Ne alakası var lan!" diyerek muhabire çıkışan Erkin, hızla aracına binip gözlerden kayboldu. Ancak Milli futbolcunun vukuatı bununla sınırlı kalmadı.

HER HAFTA BAŞKA BİR VUKUAT!
Soluğu eşiyle Etiler'de alan Erkin, trafik denetlemesi yapan polislerin tüm ikazına rağmen durmadı. Gaza basıp polislerin yanından hızla uzaklaşan futbolcu, hiçbir şey olmamış gibi Sarıhan Çorbacısı'na gidip yemek yedi. Geçtiğimiz haftalarda da puro içerken yakalanan Erkin'in olaylı gecesi ise "Yeşil sahaların fişeği böyle giderse havai fişek gibi patlar" dedirtti.




Çıkışta gazetecileri görünce sinirlenen Erkin, mekan çalışanlarına "Şunları gönderin. Maç çıkışı beni zor duruma sokmasınlar" dedi.

Doğan SAVAŞ