Roma yolcusu

Ünlü yapımcı Sinan Çetin İtalya'ya yerleşme kararı aldı. Kaza sonucu bir polisi öldüren ve 7.5 yıl hapse mahkum olan oğlu Rüzgar için Roma’da bir ev kiraladığı ortaya çıktı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Mart 2017 Güncelleme 21 Mart 2017, 01:53
Roma yolcusu

İÇİNDEKİLER

İstanbul Beşiktaş'ta aşırı hız yüzünden ekip arabasına çarparak polis memuru İsmet Fatih Alagöz'ün ölümüne neden olan Rüzgar Çetin'in Roma'ya yerleşmeye karar verdiği ortaya çıktı. Mahkeme tarafından 7.5 yıl hapse mahkum edilen Çetin'e ayrıca yurtdışı çıkış yasağı da konmuştu. Oğlunun Türkiye'de kalmak istememesi üzerine harekete geçen ünlü yapımcı Sinan Çetin, rotayı İtalya'ya kırdı. Roma'da bir ev kiraladı. Orada yaşamaya başladı.

YASAK KALKACAK MI
Hayranları tarafından bir mağazada görüntülenen Çetin'in, ayrıca oğlunun da yaşayacağı bir ev satın almak istediği öğrenildi. Çetin'in bu fotoğrafı, ayakligazete. com'da yayınlandıktan sonra herkes "Rüzgar, İtalya'ya mı kaçacak" sorusunu sormaya başladı. Oğlu yüzünden sıkıntılı günler geçiren Çetin'in, moralinin hala bozuk olduğu ve yüzünün gülmediği de dikkatlerden kaçmadı. Ancak Rüzgar Çetin'in yurtdışı çıkış yasağının kalkmasının ardından Roma'ya taşınacağı kaydedildi.


Roma'da bir ev kiralayan Sinan Çetin, ayrıca tüm ailesinin kalabileceği bir konut almak için emlakçıları gezmeye başladı.