Dörtnala Serdar

Yılın 6 ayı ABD’de yaşayacak olan Serdar Ortaç, burada at yarışı camiasına girdi. Kendisine bir İngiliz yarış atı hediye edilen popçu, dün 100 bin liralık ikinci tayını aldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Mart 2017 Güncelleme 21 Mart 2017, 00:00
Dörtnala Serdar

İÇİNDEKİLER

Pop dünyasının başarılı ismi Serdar Ortaç, sahibi olduğu atlarıyla da rakiplerine nal toplatacak… Geçtiğimiz günlerde ABD'de at yetiştiriciliğiyle uğraşan İlkay Kantarmacı tarafından kendisine 150 bin liralık İngiliz tayı hediye edilen Ortaç, yarış atlarını ikiledi. 2 yaşındaki İngiliz tayının kayıt işlemleri için önceki gün Miami'de parmak izi veren ünlü şarkıcı, yarış atının adını da meşhur şarkısından esinlenerek 'Karabiberim' koymayı planlıyor.

İŞLERİ BÜYÜTECEK...
Atının yarışlardan kazanacağı paranın yüzde 25'lik kısmını cebine koyacak olan Serdar Ortaç, bu işi büyütmek için de kolları sıvadı. Ünlü popçu, eşi Chloe Loughnan için de 100 bin lira değerindeki ikinci bir yarış atı aldı. Bu at da ilki gibi 2 yaşında bir İngiliz tayı... At sahibi belgesini de eşinin üzerine yaptıran Ortaç, bu attan ise yüzde yüz gelir elde edecek. Başarılı şarkıcının bundan sonra ABD'deki at yarışlarına 2 atla birden dahil olması hayranları tarafından "Popun kralı Serdar Ortaç, başarıya giden yolda dörtnala koşuyor" diye yorumlandı.


İŞLEMLER TAMAM
Ortaç, 2 yarış atının belgeleri için önceki gün gerekli evrakları imzalayıp parmak izi verdi. Ünlü popçu, yasal işlemlerin tamamlanmasının ardından mutluluğunu İlkay Kantarmacı ile paylaştı. Sıkı dostlar, Miami'de işte böyle poz verdi...





Aydın HAMZA/ÖZEL