Gönlü zengin

Ata Demirer, yeni filmi ‘Olanlar Oldu’nun galasında gönülleri bir kez daha fethetti. Teröre meydan okuyan Demirer, ‘Kimse evinde oturmasın. Gerekirse oyunlarımızı bedava oynarız’ dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ocak 2017 Güncelleme 19 Ocak 2017, 00:00
Gönlü zengin

İÇİNDEKİLER

Komedyen Ata Demirer'in merakla beklenen filmi 'Olanlar Oldu', önceki akşam Kanyon AVM'de düzenlenen galada görücüye çıktı. Geceye Demirer'in sözleri damgasını vurdu. Son dönemde ülkemizde gerçekleştirilen hain saldırılar nedeniyle evlere kapanılmaması gerektiğini söyleyen ünlü komedyen "Ne olursa olsun oynuyoruz. İnsanların evlerinden çıkmaları için gerekirse bedava oynayacağız" dedi.

Sözlerine "Evlere kapanmayacağız. Mücadele edeceğiz. Her şey güzel olacak" diye devam eden sanatçı, ekledi: "Sanat bize her zaman moral verir. Bu süreçte sonsuz aktivite gerekli. O yüzden filmimize gelmek isteyip de gelemeyen herkese kapımız açık. Kahkaha dolu 2 saat geçirerek dertlerden sıkıntılardan uzaklaşsınlar." Demirer, bu sözleriyle hayranlarından büyük alkış alırken gönlünün de zenginliğini gözler önüne serdi.



Güzel oyuncular Seda Güven ve Tuvana Türkay'la başrolleri paylaşan Ata Demirer, yarın vizyona girecek filmine tüm kahkaha severleri beklediğini söyledi.

DOĞAN SAVAŞ