Bir garip evlilik

Serdar Ortaç’ın eşi Chloe Loughnan, önceki akşam yüzü morarmış halde görüntülendi. ‘Kapıya çarptım’ diyerek durumu açıklayan İrlandalı güzelin başına gelenlerden ise eşi habersizdi! Ünlü popçu, İrlandalı güzelin geçirdiği kazayı saatler sonra basından öğrendi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Aralık 2016 Güncelleme 11 Aralık 2016, 03:18
Bir garip evlilik

İÇİNDEKİLER

Evliliklerinin sallantıda olduğu haberlerini her fırsatta yalanlayan Serdar Ortaç'la Chloe Loughnan cephesinden çok şaşırtıcı bir haber geldi… Geçtiğimiz akşam bir mekan çıkışı soğuk tavırlarıyla objektiflere yansıyan ikiliden Chloe, önceki gece Nişantaşı'daydı. Kız arkadaşıyla akşam yemeği yiyen güzel modelin yüzündeki morluk herkesi şaşkına çevirdi. makyajla kapattı... Makyajla yanağındaki morluğu gizlemeye çalışan Chloe, "Yüzünüze ne oldu?" diye soran gazetecilere "Kapı çarptı" diye cevap verdi. Tedirgin halleriyle dikkat çeken İrlandalı model, adımlarını hızlandırıp aracına bindi. Aynı gece Trump Towers'daki 'Fiyort' adlı gece kulübünde sahne alan Serdar Ortaç ise eşinin geçirdiği kazayı gazetecilerden öğrendi.

'ONSUZ YAŞAYAMAM'
Manken eşinin 1 saat önce yüzünde morluklarla görüntülendiği haberini alan Ortaç "Sahne öncesinde bana böyle şakalar yapıp beni panikletmeyin" dedi. Bunun üzerine hemen telefonuna sarılan popçu, Chloe ile konuştu. Her şeyin yolunda gittiğini söyleyen Serdar Ortaç'la Chloe Loughnan'ın bu son vukuatı da evliliklerinin çatırdadığını yine gözler önüne serdi... Ortaç, eşinin söylediği iddia edilen "Serdar beni boşayamaz" sözüne de "Evet ben onsuz yaşayamam" diyerek açıklık getirdi.



KAZA MI DAYAK MI?
Evliliğinde zor günler geçirdiği konuşulan Chloe, geçtiğimiz Mayıs'ta ABD dönüşünde yüzündeki yaralarla dikkat çekmişti. Güzel model, bu yaraların kaldırımdan düşme sonucu oluştuğunu söylemiş ancak İrlandalı güzel hakkında 'dayak' iddiası ortaya atılmıştı.



AŞKIM SANA NE OLDU ?
Eşinin başına gelenleri konseri öncesi basın mensuplarından öğrenen Serdar Ortaç, objektifler önünde hemen telefona sarılıp İrlandalı güzele "Aşkım sana ne oldu?" diye sordu.

DOĞAN SAVAŞ