Minik Emin’in isteği Tayyip Erdoğan şarkısı

Mehmet ve Selda Topal, önceki gün lösemi hastası minikler için bir parti düzenledi. 4 yaşındaki minik Emin, ‘Recep Tayyip Erdoğan şarkısını istiyorum’ diyerek partiye katılan herkese ‘Dombra’yı söyletti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Aralık 2016 Güncelleme 06 Aralık 2016, 00:00
Minik Emin’in isteği Tayyip Erdoğan şarkısı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe ve Milli Takım'ın yıldız futbolcusu Mehmet Topal'la eşi Selda Topal'dan örnek davranış… İkili, önceki gün lösemi tedavisi gören çocuklar için doğum günü partisi düzenledi. LÖSEV'in Levent'teki hizmet binasında gerçekleştirilen partiye Yavuz Seçkin, Kerem Tunçeri, Emine Ün ve eşi Tolga Karakaş da katıldı.

Partide şarkıcı Deha Bilimlier de miniklerin istek şarkılarını seslendirdi. En ilginç istek ise 4 yaşındaki lösemi hastası Emin Kaan Şeneloğlu'ndan geldi. 'Dombra' şarkısını isteyen Emin Kaan, partidekilerin hep bir ağızdan şarkıyı söylemesiyle görülmeye değer bir sevinç yaşadı.



Eşi Tolga Karakaş'la partiye katılan Emine Ün de tüm çocuklar için hazırladıkları hediyeleri armağan etti. Ün, miniklerin hepsiyle fotoğraf çektirdi.



Topal Ailesi'nin 5 yaşına basan oğlu Mehmethan'a sevdiği karakterden yapılmış pastayla sürpriz yapıldı. Yavuz Seçkin de Mehmethan'a bez bebek hediye etti.