Star kazası

Gözde çift Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer, göze geldi. Yakışıkıl oyuncu 250 bin euroluk cipiyle seyir halindeyken başka bir araç arkadan onlara çarptı. Tatlıtuğ’un lüks arabasında çizikler oluşurken diğer otomobilde hasar büyüktü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Eylül 2016 Güncelleme 01 Eylül 2016, 00:00
Star kazası

İÇİNDEKİLER

Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer'e nazar değdi! Bu yılın Şubat ayında dünyaevine giren ve 6 aydır sürdürdükleri mutlu evlilikleriyle herkesi imrendiren ikili, önceki gün Bebek'te trafik kazası yaptı. Sabah erken saatlerde Etiler'de kahvaltı yapan çift, dönüşte sağanak yağmurun azizliğine uğradı.

POLİSİ BEKLEDİLER
Bebek yokuşunda aşırı yağmur nedeniyle fren balataları ıslanan bir araç, çiftin 250 bin euro (yaklaşık 800 bin lira) değerindeki Range Rover marka lüks aracına arkadan çarptı. Tatlıtuğ ile Dizer, kazadan yara almadan küçük hasarla kurtulurken diğer araçta büyük maddi hasar meydana geldi. Kazanın şokunu atlatan çift, daha sonra araçlarını yolun kenarına çekerek polisin işlem yapmasını bekledi.

MORALİ BOZULDU EVE GİTTİ
O esnada gazetecileri karşısında gören yakışıklı oyuncu, habercilere "Kazayı hemen nereden öğrendiniz?" diye sordu. Aracının sadece arka çamurluğu kırılan Tatlıtuğ, 10 dakika içinde tutanak işlemlerini tamamlayıp yoluna devam etti. İkili, kazaya karışan diğer çifte de "Geçmiş olsun, ucuz atlattık" demeyi ihmal etmedi. Kaza nedeniyle moralleri bozulan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer, gezintilerini yarıda kesip Bebek'te bulunan evlerine geçti.



Yakışıklı oyuncunun cipine arkadan çarpan araçta büyük maddi hasar oluştu.


Yakışıklı oyuncu ve eşi kaza sonrası gazetecileri karşısında görünce şaşkına döndü. Tatlıtuğ, 2013'te Etiler'de motosikletiyle seyir halindeyken motorlu bir kuryeyle çarpışmıştı. Oyuncu, kazadan yara almadan kurtulurken kuryenin ayağı kırılmıştı.

AYDIN HAMZA