Güçlü kadınlar

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından demokrasiye destek veren İş, sanat, spor ve cemiyet dünyasının kadınları bir araya gelip şu mesajları verdi:

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ağustos 2016 Güncelleme 31 Ağustos 2016, 00:00
Güçlü kadınlar

İÇİNDEKİLER

Muazzez Ersoy: 15 Temmuz gecesi kabus dolu saatler yaşadık. Ama sonrasında bir kez daha vatansever vatandaşımızla gurur duydum...

Hülya Koçyiğit: Cumhurbaşkanımız'ın halka seslenmesi çok önemliydi. O seslenişin ardından halkın akın akın dışarıya çıkıp kendini tankların önüne atması çok önemli.

Yağmur Alsha: 15 Temmuz'da ben de hem bir savaş muhabiri hem de bir vatansever olarak Boğaz Köprüsü'ndeydim, kadınların nasıl çaba sarf ettiğini gördüm ve şehit olan kadınlara şahit oldum.

Tülin Şahin: Kadınlar her zaman, her yerde güçlüdür. Özellikle Türkiye'de daha güçlüler. Bunu 15 Temmuz gecesi bir kez daha gördük. Bir ülkede kadınlar güçlüyse, mutluysa, o ülkenin sırtı yere gelmez.

Burcu Çetinkaya: Türkiyemiz'in toprağı, cesur ve yürekli kadınlarımızın da kanlarıyla, canlarıyla düşmandan geri alınmış. Biz bu yürekli kadınların dirilişini gördük 15 Temmuz gecesi.