Göbek mi bebek mi

Tarkan ve eşi Pınar Dilek aylar sonra objektife yakalandı. Tüp bebek tedavisi gördüğü iddia edilen Dilek’in şiş karnı kafa karıştırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ağustos 2016 Güncelleme 29 Ağustos 2016, 00:00
Göbek mi bebek mi

İÇİNDEKİLER

Nisan ayında kıyılan sürpriz nikah sonrası kameralardan uzak duran Megastar Tarkan'la eşi Pınar Dilek, aylar sonra önceki akşam Bodrum dönüşü İstanbul Atatürk Havalimanı'nda görüntülendi. Yakın bir dostunun düğünü için Bodrum Gürece'ye giden ünlü sanatçı, nikah şahidi oldu. Gecede eşiyle birlikte halay çekip dans eden Tarkan, herkesi coşturdu.

DÜĞÜNDEN DÖNDÜ
Düğünde hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektiren sanatçı, geceden eşi Pınar Dilek'le beraber erken ayrıldı. Aynı gece İstanbul'a dönüş yapan çift, havalimanından el ele çıkıp evlerinin yolunu tuttu. Gazetecileri karşısında gören Tarkan ve Pınar Dilek, gülümseyerek poz verdi. Çiftin keyifli halleri ise gözlerden kaçmadı.

KARNI İYİCE ŞİŞTİ
Geçtiğimiz ay gizlice burnundan ameliyat olan Pınar Dilek, operasyon sonrası ilk kez kameralar karşısına çıkarkan genç kadının karnındaki şişlik de dikkat çekti. Geçtiğimiz günlerde çocuk sahibi olmak için tüp bebek tedavisine başladıkları iddia edilen ikiliden Dilek'in şiş karnı "Mega bebek yakında geliyor" dedirtti. Megastar ise eylül ayındaki Harbiye konserlerinde sürprizleri olduğunu söyleyerek eşiyle birlikte kendilerini bekleyen araca yöneldi.

DOĞAN SAVAŞ