Büyük jest

Hayranları 35 yaşına giren Bergüzar Korel için Afrika’da su kuyusu açtırdı. Güzel oyuncu aldığı bu doğum günü hediyesiyle duygu seline kapıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ağustos 2016 Güncelleme 29 Ağustos 2016, 02:17
Büyük jest

İÇİNDEKİLER

Güzel oyuncu Bergüzar Korel, önceki gün 35. yaş gününde hayranlarından unutulmaz bir hediye aldı. Bergüzar Korel Universal Fan Club üyelerinin Mecidiyeköy'deki Down Kafe'de düzenlediği doğum günü partisine katılarak hayranlarına sürpriz yapan güzel oyuncu, sevenlerinin kendisine verdiği hediyeyle duygu dolu anlar yaşadı. Partiye oyuncu eşi Halit Ergenç'le birlikte katılarak doğum gününü Down Sendromlu hayranlarıyla kutlayan ünlü oyuncu adına Bergüzar Korel Universal Fan Club üyeleri Afrika'da bir su kuyusu açtırdı.

DUYGULANDI, GÖZYAŞINI TUTAMADI
Ünlü oyuncunun sevenleri 5500 dolar yani yaklaşık 16 bin lira harcayarak açılan Afrika'daki kuyunun üzerine de "Bergüzar Korel su kuyusu… Bu kuyu Bergüzar Korel hayranları tarafından 27.08.2016 tarihide açılmıştır" diye yazdırdı. Bu jest karşısında gözyaşlarını tutamayan ünlü oyuncu, sevenlerine instagram'dan yaptığı paylaşımla teşekkür etti.