Vatan bölünmez!

Ülkemizi bölmeye çalışıp birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışan hainler, dün Cizre’yi kana buladı. 7’den 70’e hepimizin bedduasını alan hainlere ünlü isimler de ‘Ne yaparsanız yapın, bu vatanı bölmeye gücünüz yetmeyecek. Bayrağımız inmeyecek’ mesajı verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ağustos 2016 Güncelleme 27 Ağustos 2016, 00:00
Vatan bölünmez!

İÇİNDEKİLER

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde PKK'lı teröristler, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bomba yüklü araçla saldırı düzenledi. Ülkemizin bütünlüğünü bozmaya yönelik yapılan hain saldırı sonrası ünlü isimler, "Birliğimizi bozamayacaksınız" mesajları verdi.

Sunay Akın: Terör ve şiddet kardeşliği asla yıkamayacak, bu değer hep ayakta kalacaktır... Şehitlerimize rahmet.

Cenk Eren: O kadar alçakça ve kahpece saldırıyorsunuz ki; siz böyle yaptıkça bu millet daha çok bağlanıyor birbirine lanet olsun teröre…

Demet Akalın: Lanet olsun, yine şehit haberleri! Kahrolun, belalar üstünüze olsun.

Sinan Akçıl: Afyonkarahisar Zafer Haftası halk konserimiz ve yarın Konya konserimiz, üzücü olaylar nedeniyle ertelenmiş veya iptal edilmiştir, yine karardık.

Alişan: Mübarek Cuma günü o şehitlerin kanında boğulursunuz inşallah. Allah belanızı versin şerefsiz, kansızlar.

Burcu Kara: Canımız yanıyor her gün. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza şifa diliyorum. Alışmayacağız!

Burcu Güneş: Gökyüzündeki uçurtmayı vuran, gülüşleri, yarınları, sevinçleri, sevgiyi vuran zihniyet. Artık söyleyeceğim söz kalmadı. Yanıyor bir kor edayla yüreğim. Ama sen ağlama Ayşe Kız, ağlarsan anlarım ki bizi o zaman bekler güz. İçimden bir ses yükselir birden ve şöyle der derinden: Güneş doğacak. Ölenlere rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Ersay Üner: Ezan dinmez, bayrak inmez, vatan bölünmez. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Atlatacağız elbet, Allah yardımcımız olsun.

Işın Karaca: mKüfrüm bile yok size, alçaklar. Bizleri bölmeye gücünüz yetmez. Ancak masumları öldürüp bu duruma sevinirsiniz. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet dilerim.