Dört nala mutluluk

5 yarış atı olan Işın Karaca, geçen yıl atlardan birinin ölümüyle yıkıldı. Ünlü popçu, ölen ‘Efes Ateşi’nin kızı Zippy’nin önceki gün kazandığı yarışla teselli buldu. Karaca, yetiştirdiği tayları yarışlara soktuğu için kendisini eleştirenlere ise ‘Onlara benden iyi bakılıyor’ cevabını verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ağustos 2016 Güncelleme 26 Ağustos 2016, 00:00
Dört nala mutluluk

İÇİNDEKİLER

Son dönemde verdiği kilolar kadar at yarışlarına olan tutkusuyla da sık sık gündeme gelen Işın Karaca, önceki gün sevindirici bir haber aldı. Sanatçının geçtiğimiz yıl ölen atı 'Efes Ateşi'nin kızı Zippy, İstanbul Veliefendi Hipodromu'ndaki Yusuf Dikman Koşusu'nu kazandı. Çok sevdiği atı Efes Ateşi'nden yadigar kalan İngiliz tayının başarısıyla havalara uçan Işın Karaca, yetiştirilmesiyle birebir ilgilendiği Zippy için şöyle dedi:



'RAHAT UYU EFES'İM'
"Geçen sene güzel kızım Efes Ateşi'nin ayağının kırıldığını söylediler. Gebeydi üstelik... Ne yaptıysak kurtaramadık kızımı. At yetiştiriciliğinin en zalim tarafı bu. Sevindirici bir haberle hüznümüz bir nebze azaldı. Efes Ateşi'nin kızı Zippy muhteşem bir şekilde kupalı yarışta koşup yarışı birincilikle taçlandırdı ve soyuna ödül kazandırdı... Rahat uyu Efes'im... Çocukların bir harika." Işın Karaca'nın bu paylaşımı üzerine bir takipçisi şöyle eleştiri yaptı: "Allah'ın dilsiz kullarının 3 kuruş için koşturulması ne yazık. Daha çok kazanmak için ölesiye koşturuyorsunuz onları." Ünlü sanatçının, takipçisine yanıtı sertti: "Safkan İngiliz yarış atı, adı üstünde! Emin olun onlar, senden benden daha iyi beslenip bakılıyor, istismarsız ve sevgi ile! Koşmak istemeyen at zaten koşmaz, rahat olun."

AYDIN HAMZA