Aşk Saat'i

Beren Saat ile Kenan Doğulu’nun Bodrum tatili sürüyor. Basından kaçmak için dün sabah erkenden denize giren ünlü çift, yine görüntülenmekten kurtulamadı. Denizde aşka gelen ikili, birbirlerini öpücüğe boğdu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ağustos 2016 Güncelleme 24 Ağustos 2016, 00:00
Aşk Saat’i

İÇİNDEKİLER

Yazın başında eşi Kenan Doğulu'yla Amerika'ya giden Beren Saat, sonunda yurda döndü. Hafta sonu ünlü popçunun Bodrum'daki konserini izleyen Saat, daha sonra eşiyle tatile çıktı. Gümbet'teki evlerinin iskelesinden lüks yatla açılan ikili, rotayı Yunan Adaları'na çevirdi. Gün boyunca gözlerden uzak vakit geçiren çift, teknelerinde misafirlerini de ağırladı. Ünlü çift, ertesi gün görüntülenmemek için çaba sarf etse de başarılı olamadı.

GELENEKLERİNİ BOZMADILAR
İkili, sabah erken saatte denize girdi. Plajda kimsenin olmamasını fırsat bilen Beren Saat ile Kenan Doğulu, romantik anlar yaşadı. Denizde aşka gelen çift, birbirlerini öpücüklere boğdu. Düzgün fiziğiyle dikkat çeken Saat'le Doğulu, kahvaltı yapmak için plajdan ayrıldı. İlişkilerinin başından beri basından uzak duran ve 2 yıl önce ABD'de evlenen ikilinin Bodrum tatilinde de görüntülenmemek için çaba sarf etmesi "Ünlü çift kural bozmuyor" dedirtti.

YUNANİSTAN KAÇAMAĞI
Önceki sabah eşi Doğulu ve arkadaşlarıyla Yunanistan'a geçen Beren Saat, gün boyu gözlerden uzak keyif çattı. Saat, kafasına bağladığı bandanasıyla dikkat çekerken etrafa her zaman olduğu gibi gülücükler saçtı. Kenan Doğulu'nun da keyifli halleri gözden kaçmadı.

Bodrum'da gazetecilerden köşe bucak kaçan ünlü çift, önceki gün de günübirlik olarak Komşu'ya giderek burada gözlerden uzak zaman geçirdi.

HALİL ÇİLİNGİR