Bereketli akşam

Önceki akşam, magazin dünyası için evlilik günüydü. Gökhan Tepe, Berk Oktay, Akasya Aslıtürkmen ve Emre Aydın, aynı dakikalarda sonsuz aşklarına ‘Bir ömür boyu evet’ dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ağustos 2016 Güncelleme 23 Ağustos 2016, 02:06
Bereketli akşam

İÇİNDEKİLER

SONSUZA KADAR
Başarılı müzisyen Gökhan Tepe, 3 yıllık sevgilisi yan flüt sanatçısı Aylin Özer'le, önceki akşam CVK Bosphorus Otel'de nikah masasına oturdu. Tepe'nin nikah şahidi usta yazarımız ve söz yazarı Hakkı Yalçın oldu. Çift, ilk danslarını ise Gökhan Tepe'nin Aylin Özer için yazdığı 'Sonsuza Kadar' isimli şarkıyla yaptı.



DAMADA ALKIŞ
Gökhan Tepe'nin düğününün gerçekleştiği saatlerde Berk Oktay da Merve Şarapçıoğlu'yla Baltalimanı Portaxe'te dünyaevine girdi. Gecede oldukça heyecanlı görünen Berk Oktay'ın nikah sırasında "Sonsuza kadar evet" çığlıkları salonda büyük alkış aldı. Çift, işleri dolayısıyla balayını ileri bir tarihe erteledi.




GÖZÜMÜZ AYDIN
Önceki akşam gerçekleşen bir diğer nikah töreni ise Emre Aydın'la iç mimar Eda Köksal'a aitti. Aydın, nişanlısının memleketi Ordu'da kıyılan nikahla evlendi. Evini dekore ettirmek için 2 yıl önce Köksal'ın kapısını çalan ve ilişkileri böyle başlayan Emre Aydın, daha sonra memleketi Antalya ve Şile'de 2 ayrı düğün yapacak.



ŞAHİDİ BEBEĞİ
Dört ayrı düğüne sahne olan önceki akşamın en farklı nikah töreni ise Akasya Aslıtürkmen'inki oldu. Kızı Pera'ya 7 aylık hamile olan oyuncu, Ahırkapı Giritli Meyhanesi'nde Serdar Özerman ile evlendi. Asıltürkmen, şahidi olarak gösterdiği karnındaki bebeği için "Tekmeledi, evet dedi" esprisi yaptı.