Külliye'den demokrasi mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, darbeye karşı tek yürek olan ve meydanlardan birlik mesajı veren sanatçıları Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ağırladı. Buluşmada birlik ve demokrasi vurgusu yapıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Temmuz 2016 Güncelleme 30 Temmuz 2016, 02:08
Külliye’den demokrasi mesajı

İÇİNDEKİLER

'Demokrasi nöbeti'nin en önemli adreslerinden olan Ankara'daki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünden vatandaşlar günlerdir ayrılmazken sanat ve spor dünyasının ünlü isimleri de vatanseverlere desteklerini sürdürüyor. Önceki akşam Beştepe Millet Camisi önünde vatandaşlarla bir araya gelen ünlü isimler 'Demokrasi nöbeti'ne katıldı.


TEŞEKKÜR ETTİLER
Daha sonra Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan; Cengiz Kurtoğlu, Mustafa Ceceli, Alişan, Doğuş, Kutsi, Nihat Doğan, Linet, Berdan Mardini, Davut Güloğlu, Ahmet Selçuk İlkan, Ece Erken, Erdem Kınay, Uğur Arslan, Sinan Akçıl, Vatan Şaşmaz, Polat Yağcı, Tanju Çolak gibi isimleri Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Ünlü isimler, hain darbe teşebbüsünün yaşandığı ilk andan itibaren kararlı duruşuyla Türk halkına cesaret veren Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a şükranlarını sundu. Erdoğan da desteklerinden dolayı sanat ve spor dünyasının ünlü isimlerine teşekkürlerini iletti.


Ece Erken, sonuna kadar Erdoğan'a destek vereceğini söyledi.


Alişan, "Allah Sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'a sağlık ve güç versin. Bu kadar hainlikle uğraşmak gerçekten zor" dedi.



KAHRAMANA DUA ETTİ
Önceki akşam Beştepe Millet Camisi önünde Demokrasi nöbetine katılan Mustafa Ceceli, elinde Şehit Ömer Halisdemir'in resmini tutarak kahramanı unutmadığını bir kez daha gösterdi. Ceceli "Bazen bir kahraman milyonları kurtarır. Şehit Ömer Halisdemir, 15'ini 16'sına bağlayan gece nice kahramanlık hikayesi bıraktı. Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa'ya (S.A.V.) cennette komşu olur inşallah" dedi.