Geçmiş olsun usta

Pop müziğin usta ismi Fatih Erkoç, lenf kanseri olduğunu açıkladı. Hastalığını tesadüf eseri öğrenen Erkoç, ‘Sahne programıma ara vermek yok. Tek sıkıntım saçlarımı kestirecek olmam’ dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Temmuz 2016 Güncelleme 26 Temmuz 2016, 00:00
Geçmiş olsun usta

İÇİNDEKİLER

Şarkılarıyla milyonların gönlünde taht kuran usta sanatçı Fatih Erkoç, çağımızın hastalığı kanserle mücadele ediyor... Önceki gün Bodrum Marina'daki teknesinde görüntülenen pop müziğinin ünlü ismi, kötü haberi kendisi verdi. Lenfoma (lenf) kanseri olduğunu açıklayan Erkoç, hastalığını tesadüfen öğrendiğini ve öncesinde hiçbir şikayetinin olmadığını söyledi. 63 yaşındaki sanatçı, teşhisin nasıl konulduğunu şöyle anlattı:

ERKOÇ'UN MORALİ YERİNDE
"Antalya'da bir otelde program yapıyorum. Orada masaj yapan Figen Hanım, 'Sırtınızda şişkinlik var' dedi. İstanbul'a dönüşte ultrason ve tomografi çektirdim. Ve kanser olduğum ortaya çıktı." 6 ay boyunca kemoterapi tedavisi görecek olan Fatih Erkoç, "Bodrum'da sahne programıma devam edeceğim. Saçlarımı çok seviyorum ama kemoterapiden dolayı kesilecek" dedi.

DUAYI EKSİK ETMEYİN
Hastalığı sürpriz şekilde öğrenen Fatih Erkoç, hayranlarına basın mensupları aracılığıyla mesaj yollayarak "Dualarını eksik etmesinler" dedi.

HALİL ÇİLİNGİR / BODRUM