Milletin starları

atv’nin yıldızları ‘darbeye hayır’ demek için video çekmekle kalmadı. Esra Erol ve Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, önceki akşam Kısıklı’daki demokrasi nöbetindeydi. Erol ve Hatipoğlu, hem FETÖ’ye lanet okudu hem de demokrasi şehitleri için dualar etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Temmuz 2016 Güncelleme 22 Temmuz 2016, 00:00
Milletin starları

İÇİNDEKİLER

FETÖ'CÜ terör örgütünün hain darbe girişimine karşı tepki gösteren yüz binlerce vatandaş günlerdir demokrasi nöbetinde! Yer aldıkları videoyla 'Darbeye hayır' diyen atv'nin sevilen yıldızları da önceki akşam Kısıklı'da halkla bir araya geldi. Esra Erol ile Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, hain saldırıyı bir kez daha kınadı. Tatilini yarıda keserek meydanlarda demokrasi nöbeti tutan Esra Erol, darbe girişimine göğüs gererek hayatını kaybeden şehitleri andı.

'ZALİM HEP TETİKTE'
Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu da halkla birlikte demokrasi şehitleri ve Türkiye için dua etti. Zulmün ve zalimin hep tetikte olduğunu söyleyen Prof. Dr. Hatipoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Siz bu ülkeyi sahiplenmek için buradasınız. Yüce Rabbim hepinizden razı olsun. Mekke ve Medine yolu Anadolu'dan geçer. Fahrettin Paşa'nın Medine Müdafaası ile sizin duruşunuz arasında hiçbir fark yok."


Erol ve Prof. Dr. Hatipoğlu, ellerinde Türk bayrağı ile sahneye çıktı.


Niran Ünsal da bayrağını alıp demokrasi nöbetine koştu.



FETÖ'YE LANET OKUDU
Halkın 'Demokrasi Nöbeti' devam ediyor. Önceki akşam Kısıklı'da nöbette olan Hasan Kaçan, "Cumhurbaşkanımız'ın yanındayız. Fethullah Gülen'e destek olan herkes cezalandırmalı" diyerek FETÖ'ye nefret kustu.



BAŞKENT BULUŞMASI
Demokrasi nöbetinin ilk gününden beri sokaklarda olan ünlüler, önceki akşam da Ankara'daydı. Alişan, Emre Altuğ, Ece Erken, Berdan Mardini, Nihat Doğan, Mustafa Ceceli ve Kutsi gibi isimler Kızılay Meydanı'nda FETÖ'cü demokrasi düşmanlarına lanet okudu.