Rocksever!

Rockçı eşi Kaan Tangöze’den boşanan Seçkin Piriler, önceki gün Teoman konserindeydi. Bir an olsun yerinde durmayan Piriler, konser sonrası soluğu Teoman’ın kulisinde alarak eski eşine nispet yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Haziran 2016 Güncelleme 26 Haziran 2016, 00:00
Rocksever!

İÇİNDEKİLER

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze'nin kendisini Kıvılcım Ural'la aldatması üzerine 6 yıllık evliliğini mart ayında noktalayan Seçkin Piriler'in rock müzik sevgisi bitmiyor. Piriler, ünlü rockçı Teoman'ın önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde verdiği konseri en ön sıradan izledi. Eski manken, sanatçının yaklaşık 5 bin kişiye seslendirdiği şarkılara eşlik ederek kız arkadaşlarıyla birlikte 3 saat boyunca eğlenceli anlar yaşadı.

KULİSTE SAMİMİYET
Daha önce Tangöze'nin şarkılarıyla coşan Piriler, konser sonrasında soluğu Teoman'ın kulisinde aldı. Eski manken, sanatçıyla çektirdiği fotoğrafı instagram'dan takipçileriyle paylaştı. Teoman'ın 'Papatya', 'İki Yabancı',' Gemiler' ve 'Kupa Kızı Sinek Valesi' gibi dillere pelesenk olmuş şarkılarını ezbere bildiğini ve ünlü rockçıyı çok beğendiğini söyleyen Piriler'in paylaştığı bu pozuna "Kaan görmesin", "Seçkin rock müzikten vazgeçmiyor" yorumları yapıldı.



Sevilen rockçı Kaan Tangöze'nin eski eşinin Teoman'ın konserinde coşmasına nasıl tepki vereceği merak konusu.

DOĞAN SAVAŞ