Dualar Harun’a

61 yaşındaki Harun Kolçak evinde fenalaştı. Şüphelenen arkadaşı çilingir yardımıyla kapıyı açtırarak, şarkıcıyı hastaneye yetiştirdi. Sevenleri yoğun bakımda olan Harun Kolçak’a dua ediyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Haziran 2016 Güncelleme 24 Haziran 2016, 01:15
Dualar Harun’a

İÇİNDEKİLER

Şarkıları dillere pelesenk olan ünlü sanatçı Harun Kolçak, tüm sevenlerini korkuttu. 90'lı yıllara damga vuran Kolçak, önceki gece şiddetli karın ağrısı ve solunum yetmezliği nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Prostat kanseri olan ve bir süredir tedavi gören 61 yaşındaki şarkıcı, hemen ameliyata alındı. Menajeri, yakın arkadaşı Sibel Benekli'nin evinde baygın bir şekilde bulduğu Harun Kolçak'ın vücudundaki kanser hücrelerinde çıkan apsenin patlaması ve kana karışmasından dolayı fenalaştığını söyledi.

KANI TEMİZLENDİ
Kanı temizlenen sanatçıya sürekli trombosit ve kan verildi. Yoğun bakımda olan Kolçak'ın vücut fonksiyonlarının normale döndüğü belirtildi. Arkadaşı Harun Kolçak'ı hastaneye yetiştiren Sibel Benekli ise "Harun'u telefonla defalarca aradım; ama açmadı. Çilingirle kapıyı açıp içeri girdim. Harun yerde baygın bir şekilde yatıyordu. Eğer onu zamanında bulmasaydık her şey için geç olabilirdi. Çok şükür her şey yolunda" dedi. Acıbadem Maslak Hastanesi Başhekimi Dr. Cengiz Bavbek ise "Harun Kolçak hastanemize ağır septik şok tablosunda getirildi. Yapılan cerrahi müdahale sonrası, hastamızın halen yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edilmektedir" açıklamasını yaptı.


Oğlunun fenalaştığını Gemlik'te öğrenen 93 yaşındaki babası Eşref Kolçak "Eşimi kaybettiğimden beri tutunacak tek dalım oğlum kaldı" dedi.

DUYGUSAL MESAJ
İrem Derici, yakın dostu için instagram'dan şu duygusal mesajı paylaştı: "Yastığa kafamı koydum, kalbime batan iğnelerle cebelleşiyorum. Kalk Harun, daha albüm çıkacak, 'Gir Kanıma'ya klip çekeceğiz. Ne badireler atlattın sen, lütfen uyan! Dualarınızı esirgemeyin."