Turkuvaz Medya'nın gurur gecesi

22. MGD Altın Objektif Ödülleri, önceki akşam sahiplerini buldu. Turkuvaz Medya; Takvim, Sabah ve atv ile toplam 13 ödül aldı. Eşkıya, reytinglerden sonra ödüllerde de hükümdarlığını ilan etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Haziran 2016 Güncelleme 01 Haziran 2016, 02:09
Turkuvaz Medya’nın gurur gecesi

İÇİNDEKİLER

Magazin Gazetecileri Derneği'nin 22. Altın Objektif Ödülleri, önceki akşam muhteşem bir geceyle sahiplerini buldu. L'era Fresca ve Baysaş İstanbul 216'nın sponsorluğunda CVK Park Bosphorus Hotel'de düzenlenen törene Turkuvaz Medya damgasını vurdu. Gazete ve televizyonlarıyla milyonların tercihi olan Turkuvaz Medya, gecede toplam 13 ödül alarak rekoru kimseye kaptırmadı. Takvim ve Sabah Günaydın, basın dalında toplam 6 ödülün sahibi oldu.

ŞAMPİYONUN ADI BELLİ
Esra Erol, 'En İyi Kadın Sunucu' ödülünü alırken Müge Anlı ile Tatlı Sert, 'En İyi Gündüz Kuşağı Programı' seçildi. Cem Öğretir, atv Ana Haber'deki başarısıyla 'En İyi Erkek Haber Spikeri' ödülünü aldı. Reytinglerin değişmez şampiyonu 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz', başarısını ödül töreninde bir kez daha konuşturdu. 'En İyi Dizi' seçilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz; Oktay Kaynarca ile 'En İyi Erkek Oyuncu', Deniz Çakır ile 'En İyi Kadın Oyuncu' ve Raci Şaşmaz ile 'En İyi Yapımcı' olmak üzere toplam 4 ödülün sahibi oldu. Geceye tam kadro katılan dizi ekibi, haklı gururlarını da coşkuyla kutladı.

Canlandırdığı 'Hızır Çakırbeyli' karakteriyle oyunculuktaki başarısını konuşturan Oktay Kaynarca, TV dalında layık görüldüğü 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünü "Tüm ekip arkadaşlarımın emeğine sağlık" diyerek aldı.

MGD'DEN 13 ÖDÜL
Takvim'den Aydın Hamza ve Deniz Bayar, 'en iyi haber ve fotoğraf' ödüllerine layık görüldü. Sabah Günaydın'ın 4 ödül aldığı gecede Turkuvaz Medya toplam 13 ödül aldı. 4 ödülle 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' gecenin yıldızı olurken; atv'nin yıldızları Esra Erol, Müge Anlı ve Cem Öğretir de sunucu dalındaki ödülleri kimseye kaptırmadı.



GECENİN ŞIKLARI
Geceye Fidan Şimşek imzalı kırmızı bir kıyafetle katılan Esra Erol ve Elie Saab marka beyaz bir kostüm giyen Belçim Bilgin, törenin en şık kadınları arasındaydı.



ESKİ EŞLER SAHNEDE
Mali'nin kıyafeti, gecenin sponsorları arasında olan Levon Kordonciyan imzalıydı.

Onur Büyüktopçu ve Nergis Kumbasar, MGD Jüri Özel Ödülü'ne layık görüldü. Kumbasar ve gecenin sunuculuğunu yapan eski eşi Mehmet Ali Erbil'in dostuğu da objektife böyle takıldı.



Kocan Kadar Konuş' filminde başrolü paylaşan Ezgi Mola ve Murat Yıldırım, sinema dalında 'En İyi Kadın ve Erkek Oyuncu' seçildi.
'12. Gece' adlı oyundaki rolüyle tiyatro dalında 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülü alan Özge Özder şıklığıyla göz kamaştırdı.



'Düğün Dernek 2: Sünnet'le 'En İyi Komedi Filmi Ödülü'nü alan Ahmet Kural ve Murat Cemcir, tören boyunca sempatik görüntüler sergileyerek herkesi güldürdü.



SÜPERSTAR KLASİĞİ
Pop müziğin dev ismi Ajda Pekkan, L'era Fresca En İyi Kadın Yorumcu Ödülü'nü gururla aldı.



Yaprak Belkıs Özener ve Ferda Anıl Yarkın, İlyas Tetik Orkestrası eşliğinde yaptığı düetle büyük alkış aldı. İkiliden sonra sahneye çıkan Muazzez Ersoy da herkesi mest etti.



UYGUR'A İTHAF ETTİ
'Yaşam Boyu Onur Ödülü'nü alan Necla Uygur, ödülünü merhum eşi Nejat Uygur'a ithaf etti. Nevra Serezli, Menderes Samancılar ve Burhan Bayar da onur ödülüne layık görüldü.