Aşkın belgesi

Haklarında çıkan aşk iddialarını ‘Sadece arkadaşız’ diyerek yalanlayan Ekin Türkmen ve Tugay Mercan sonunda faka bastı. İki oyuncu ilk kez önceki gece sarmaş dolaş objektiflere yakalandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mayıs 2016 Güncelleme 30 Mayıs 2016, 01:22
Aşkın belgesi

İÇİNDEKİLER

Magazin dünyasında gizli saklı yaşanan bir aşk daha önceki gece gün yüzüne çıktı. Geçtiğimiz günlerde Arnavutköy'de baş başa kahvaltı yapan güzel oyuncu Ekin Türkmen ve meslektaşı Tugay Mercan, "Sadece arkadaşız" diyerek aşk iddialarının önüne geçmeye çalışmıştı. İlişkilerini gizli tutmak için magazin basınının olmadığı yerlere gitmeye özen gösteren ikili, önceki gece faka bastı. Acarkent'teki Günaydın Restaurant'ta baş başa yemek yiyen Türkmen ve Mercan, sarmaş dolaş objektiflere yakalandı.



ROMANTİK ANLAR OBJEKTİFTE
Yemek için gittikleri mekanda yaklaşık 4 saat oturan sevgililerin samimiyeti gözlerden kaçmadı. Sürekli el ele göz göze sohbet eden ikili, fotoğraflarının çekildiğinden habersiz şekilde romantik anlar yaşadı. Daha önce popçu Murat Dalkılıç'la aşk yaşayan Ekin Türkmen'in Tugay Mercan'ın boynuna sarıldığı anlar objektiflere takılırken ikilinin masada tatil planları yaptığı da öğrenildi. Şu sıralar bir projede görev almayan Ekin Türkmen'in, Tugay Mercan'la ilişkisini önümüzdeki günlerde ilan edeceği de konuşulanlar arasında.


Aşk iddialarını yalanlayan ikilinin buluşma adresi Acarkent'teki Günaydın Restaurant oldu. Oldukça neşeli olan Ekin Türkmen sık sık Tugay Mercan'ın boynuna sarılarak aşkını ilan etti.

HALİL ÇİLİNGİR