Engin başkan

Eskişehirli Engin Öztürk, takımı için kesenin ağzını açtı. Ünlü oyuncu, Es-Es taraftarının Antep deplasmanına gitmesi için başlatılan kampanyaya 2 bin liralık destek verdi. Taraftar Öztürk’e ‘Başkan Engin’ mesajları yağdırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Mayıs 2016 Güncelleme 05 Mayıs 2016, 00:00
Engin başkan

İÇİNDEKİLER

Ünlü oyuncu Engin Öztürk, doğup büyüdüğü Eskişehir'e olan sevgisini yine gözler önüne serdi. Eskişehirspor'u her maçında destekleyen Öztürk, bu kez de sevdalısı olduğu takım için kesenin ağzını açtı. Yakışıklı oyuncu, düşme hattındaki Eskişehirspor'un 7 Mayıs'ta Gaziantepspor'la yapacağı maç için deplasman otobüsü desteği sağladı.

TRİBÜNDEKİ YERİNİ ALACAK
Eskişehirspor'un yetkilileriyle görüşen Engin Öztürk, Antep'e gidecek taraftarlar için kiralık otobüslere ihtiyaç olduğunu öğrendi. Hiç düşünmeden elini cebine atan Öztürk, takıma 2 bin liralık bağış yaptı. Eskişehirsporlu yetkililer de yakışıklı oyuncunun yaptığı bu bağışın dekontunu sosyal medyada paylaşarak Engin Öztürk'e teşekkür etti. Bunu gören Es-Es taraftarları ise ünlü oyuncuya "Engin Başkan, sen bizim her şeyimizsin" mesajları yağdırdı. Ünlü oyuncunun da uçakla Antep'e giderek takımını bu önemli maçında tribünde destekleyeceği öğrenildi.



ÖZGE GÜRCAN