Sadri Baba’ya selam olsun

Cem Yılmaz, hayranı olduğu Sadri Alışık adına düzenlenen törende bu yıl 3. kez ödüllendi. ‘Komedi Dalında En İyi Erkek Oyuncu’ seçilenv e esprileriyle herkesi güldüren şovmen, ödülünü alırken merhum sanatçıya selam çaktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Mayıs 2016 Güncelleme 04 Mayıs 2016, 00:00
Sadri Baba’ya selam olsun

İÇİNDEKİLER

Yeşilçam'ın efsane ismi Sadri Alışık adına düzenlenen törenlerin 21.'si önceki akşam Mustafa Kemal Kültür Merkezi'nde yapıldı. Gecenin ev sahipliğini merhum sanatçının oğlu Kerem Alışık ile oyuncu sevgilisi Songül Öden üstlendi. Birbirinden ünlü isimlerin katıldığı törenin en mutlu kişisi Cem Yılmaz oldu. Cem Yılmaz, Yüksel Aksu'nun yönettiği 'İftarlık Gazoz' filmindeki karakteriyle 'Komedide Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu' ödülünün sahibi oldu.

'HİÇ DEĞİŞMİYOR'
Yılmaz'ın 'Ali Baba ve 7 Cüceler' filminde rol olan Zafer Algöz de 'Komedide En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu' ödülünü kucakladı. Hayranı olduğu Sadri Alışık adına düzenlenen törenlerde bundan önce de 2 ödül alan ünlü şovmen, esprileriyle de herkesi güldürdü. Cem Yılmaz, ödülünü almak için çıktığı sahnede şöyle konuştu: "Buradan Sadri Baba'ya selam olsun. Bu yıl 21.'si düzenlenen törende birçok kere aday oldum ve ödül aldım. Bu süre içinde birçok şey değişti ama bugün yine gördüm ki Kerem Alışık hiç değişmiyor."



GUPSE ERİDİ
Barış Arduç aşkıyla kadınlar tarafından çok kıskanılan Gupse Özay da törendeydi. Son dönemde 25 kilo verdiğini söyleyen Özay, "Yeni bir film projesi için bu kadar zayıfladım. Zaten ekstra bir şey yapmadan yemediğimde kilo verebilen bir yapıya sahibim" dedi.

DOĞAN SAVAŞ