Olmadı Caner

Fenerbahçe’de sorunlar yaşayan Caner Erkin, önceki akşam oğlunu gezintiye çıkardı. Yıldız futbolcu, 6 yaşındaki oğlunu kucağına oturtup Boğaz’ı turlayarak Çınar’ın hayatını tehlikeye attı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Nisan 2016 Güncelleme 30 Nisan 2016, 00:00
Olmadı Caner

İÇİNDEKİLER

SON günlerde adı güzel oyuncu Şükran Ovalı ile anılan Caner Erkin, önceki akşam "Bu kadar da olmaz" dedirten görüntüler sergiledi. Forma giydiği Fenerbahçe yönetimi tarafından kadro dışı bırakılan ve bu nedenle zor günler geçiren yıldız futbolcu, önceki akşam Boğaz'da görüntülendi. Caner Erkin'in yanında Ocak'ta boşandığı Asena Atalay'dan olan oğlu Çınar ve bakıcısı vardı.

OBJEKTİFLERE POZ DA VERDİ!
Son model aracının direksiyon başına geçen yıldız futbolcu, velayeti annesinde olan oğlunu Boğaz'da gezintiye çıkardı. 4 milyon 200 bin liraya aldığı Emirgan'daki evinin önünde görüntülenen ünlü futbolcunun oğlunu kucağına oturtarak aracını kullanması, görenleri hayrete düşürdü. Trafik kurallarını hiçe sayan ve Çınar'ı tehlikeye atan Erkin, uzun süre de aracını bu şekilde kullanmaya devam etti.

166 LİRA PARA CEZASI VAR
Caner Erkin, kuralları hiçe saymasına rağmen objektiflere bu şekilde poz vererek de "Pes" dedirtti. Trafik yasalarına göre 10 yaşından küçük çocukların ön koltukta oturması yasak. Bu kuralı ihlal eden sorumsuz ebeveynlere ise 166 lira para cezası kesiliyor. Caner Erkin'in 6 yaşındaki oğlunu attığı tehlike karşısında anne Asena Atalay'ın ise nasıl bir tepki vereceği merak konusu oldu.


Erkin, kuralları hiçe saymasına rağmen kucağındaki oğluyla bir de objektiflere böyle poz verdi.

DOĞAN SAVAŞ