Diva operasyonu

Kişisel bakımına özen gösteren Bülent Ersoy, önceki akşam yoğun bakıma girdi. Diva, 8 saat kaldığı kuaförde saçlarını boyatıp el-ayak bakımı yaptırdı. Ünlü sanatçının kuafördeki hali ve çıkış anı da objektiflere böyle takıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Nisan 2016 Güncelleme 28 Nisan 2016, 01:34
Diva operasyonu

İÇİNDEKİLER

Sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy, önceki gün 8 saatini kişisel bakımına ayırdı. Ünlü sanatçı, akşam saat 18.00 civarında Etiler'deki Sadık Kuaför'e gitti. Bülent Ersoy, akşam saat 18:00'de gittiği kuaför dükkanında saçlarını boyatıp bakım yaptırdı. Diva, boyattığı saçları yıkanırken bir ara eline ayna alarak kendisini izledi. 'ben çatlak birisiyim!' Bülent Ersoy'un bakım operasyonu saat 02:00'de bitti. 8 saat sonra dükkandan çıkan Diva'nın keyifli halleri dikkat çekti. Magazin sayfalarında sürekli aldığı gayrimenkuller ve parası ile yer alan Ersoy, "Ne yapayım varlıklı bir kadınsam, hepsini sizlere bırakacağım. O kadar kahrımızı çekiyorsunuz" diyerek kahkaha attı. Kuaföre bornozla gidip gelen Bülent Ersoy, "Ben çatlak birisiyim. Böyle gider sahneye bile çıkarım, umrumda bile olmaz" diyerek de espriyi patlattı.



DOĞAL HALİ
Ünlü sanatçı, saçları yıkanırken bir ara eline ayna alıp yapılan işlemi kontrol etti. Diva'nın kuafördeki anları da objektiflere böyle yansıdı.



MAKYAJLI HALİ

DOĞAN SAVAŞ