Aşkım benim!

Kardeşim Benim filminde birlikte rol alan Murat Boz ve Aslı Enver yeni bir aşka yelken açtı. Önceki gece objektiflere yakalanan ikili, büyük panik yaşadı. Sevgililer, birkaç saat sonra instagram'dan fotoğraf paylaşarak aşklarını herkese ilan etti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Şubat 2016 Güncelleme 14 Şubat 2016, 02:10
Aşkım benim!

İÇİNDEKİLER

Magazin dünyasında bir bomba aşk daha ortaya çıktı. Genç kızların sevgilisi Murat Boz'la "Kardeşim Benim" filminde rol alan güzel oyuncu Aslı Enver'in aşkı ilk kez önceki gece objektiflere takıldı. Film gösterime girdikten sonra da Bursa, Berlin, Amsterdam gibi birçok özel gösterime birlikte katılan ve buralarda sık sık baş başa kalan ikili, haklarında çıkan aşk iddiaları karşısında sürekli sessiz kalırken önceki gece bu sessizlik bozuldu.

OYUN BOZULDU
Murat Boz ve Aslı Enver, Maslak'ta girdikleri bir benzin istasyonunda flaşların patlamasıyla ne yapacaklarını şaşırdı. Şoför koltuğunda oturan Murat Boz, hızla benzinciden kaçarak gitti. Trafik kurallarını hiçe sayan popçu tüm çabalarına rağmen objektiflerden kurtulamadı. Fotoğraflarının çekildiğini gören aşıklar, daha sonra sürpriz bir şekilde aşklarını instagram'dan itiraf etmek zorunda kaldı. Olaydan birkaç saat sonra birlikte fotoğraflarını instagram'dan paylaşan Murat Boz ve Aslı Enver'in fotoğrafın altına 'kalp' işareti koyması gözlerden kaçmadı.


Murat Boz ve Aslı Enver, paylaştıkları bu pozun altına kalp sembolü koyarak aşklarını gözler önüne serdi.

HAYRANLARI YAKIŞTIRDI
8 senelik birliktelik yaşadığı Eliz Sakuçoğlu ile yollarını ihanet yüzünden ayırdığı konuşulan Murat Boz'la 3 yıllık eşi Birkan Sokullu'dan Ağustos ayında boşanan Aslı Enver'in
aşkı sosyal medyada da günün konusu oldu. İkilinin takipçileri, sevgilileri birbirine çok yakıştırırken fotoğraflarına binlerce mutluluk mesajı yağdı. Murat Boz ve Aslı Enver'in O Ses Türkiye'nin yılbaşı çekimlerindeki samimiyeti de yeni bir aşkın habercisi olarak yorumlanmıştı.



HALİL ÇİLİNGİR