66'lık delikanlı

Mazhar Alanson, önceki gece tek başına sahnedeydi. Ev formatında konser veren Alanson, gençlik sırlarını barkovizyon gösterisiyle hayranlarına gösterdi. 66 yaşındaki Alanson ile Cem Yılmaz'ın düeti ise beğeni topladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Şubat 2016 Güncelleme 14 Şubat 2016, 00:00
66’lık delikanlı

İÇİNDEKİLER

Türk pop muziğinin efsane ismi Mazhar Alanson "Mazharolmak1" adını verdiği sahne performansı ile Zorlu PSM'de hayranları ile buluştu. MFÖ Grubu'nun sevilen ismi önceki gün verdiği konserde adeta şov yaptı. Kendi hayatından kesitleri evinin salonundaymış gibi anlatarak şarkılar okuyan Alanson'u yakın dostu Cem Yılmaz da yalnız bırakmadı. Bir ara sahneye davet ettiği Yılmaz ile birlikte şarkılar okuyan Alanson, keyifli sohbetiyle binlerce seyirciyi güldürdü.


Mazhar Alanson akupunktur yapmayı ihmal etmiyor.

BİRİCİK'İN YÜZ MASKESİ!
66 yaşında olmasına rağmen gençlere taş çıkartan
sevilen sanatçı, sahnede gençlik sırrını da sevenleriyle paylaştı. Barkovizyon gösterisiyle paylaştığı fotoğraflarda sırtından şişe çektiren Alanson'un akupunktur ve sülük tedavisi yaptırdığı da görüldü. Alanson son olarak eşi Biricik Suden'in yaptığı yüz maskesini de paylaşarak, "Hanımdan da bir şeyler öğrendik" diye espri yaptı. Geç saatlere kadar süren konseri adeta bir şova dönüştüren usta sanatçı sevenlerine "Maşallah" dedirtti.


Sülük tedavisi yaptıran Mazhar Alanson, fotoğrafını gösterdi.


Eşi Biricik Suden'in yaptığı yüz maskesini kendisi için de uygulayan Mazhar Alanson, "Hanım sayesinde genç kalıyoruz" diyerek espri yaptı.

CEM'İN GÜZELLERİ
Yakın dostu Mazhar Alanson'u konserinde yalnız bırakmayan Cem Yılmaz, yine geleneği bozmayarak geceyi iki güzelle noktaladı. Konseri birlikte izlediği iki bayanla otoparktan kaçmaya çalışan Yılmaz, flaşlar patlayınca şaşırdı.



Kızlar panik halinde arabaya koşarken Cem Yılmaz, sakin tavırlar sergiledi. Daha sonra vıp minibüsüyle evine giden Cem Yılmaz, yanındaki güzelleri ise şoförüyle yollattı.

HALİL ÇİLİNGİR