Midesiz Linet!

1995'te 92 kilo olan Linet, yıllar geçtikçe tığ gibi oldu. Diyetle zayıfladığını söyleyen şarkıcının, zayıflamak için mide kelepçesi taktırdığı ortaya çıktı. Hatta Linet, bununla da yetinmedi ve geçtiğimiz aylarda midesini aldırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Şubat 2016 Güncelleme 13 Şubat 2016, 02:11
Midesiz Linet!

İÇİNDEKİLER

Merhum işadamı Mustafa Koç'un ani vefatının ardından gündeme gelen mide küçültme ve aldırma operasyonlarına başvuran bir isim daha ortaya çıktı. 1995 yılında ilk albümünü çıkaran Linet, o günden bu yana tam 40 kilo verdi. Ünlü şarkıcı, zayıflamasının sırrının ise yaptığı diyet ve düzenli spor olduğunu söylemişti.


LİNET SALİ: 92 KİLO

KİLO ALMAKTAN KORKTU
Ancak Linet'in doğal değil cerrahi yöntemlerle şimdiki görüntüsüne kavuştuğu ortaya çıktı. 'Temiz magazin' isimli internet sitesinin haberine göre ünlü şarkıcı, yıllar önce 'mide kelepçesi" operasyonu geçirdi. Bu operasyonu herkesten saklayan Linet, bununla da yetinmedi! 52 kiloya inmesine rağmen verdiği kiloları koruyamayacağını düşünen Linet, geçtiğimiz aylarda Ulus'taki özel bir hastanede yeniden ameliyat masasına yatarak midesini aldırdı.



ÜNLÜLERİN YÖNTEMİ!
Tıp dünyasındaki birçok uzmanın riskli bulduğu 'mide aldırma' ameliyatları ülkemizde sadece Linet değil birçok ünlü ismin de tercihi oldu. Işın Karaca, aynı yöntemle 35; Hakan Aysev ise 10 ayda 60 kilo verdi. Yıllar önce de midesine kelepçe taktıran Ozan Orhon, bu operasyon yüzünden ölümün eşiğinden dönmüştü. Birkaç hafta önce de Sibel Can'ın midesini küçülttürdüğü iddia edilmişti.



ONLAR DA YENİDEN DOĞDU

Magazin ve sosyete dünyasından birçok ismin mide kelepçesi ve mide küçültme operasyonları yaptırdıkları biliniyor. Bu şekilde kilo verdiğini saklamayan isimlerin başında ise başarılı müzisyenler Ozan Orhon, Hakan Aysev ve Işın Karaca geliyor.