Yıldız Zehra

Hülya Avşar, eski eşi Kaya Çilingiroğlu ve kızıyla kardeşi Helin'in önceki akşamki defilesine gitti. 18 yaşındaki kızı Zehra, 'Türkiye'nin en güzel kadınıyım' diyen annesinin tahtını elinden aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Şubat 2016 Güncelleme 12 Şubat 2016, 13:20
Yıldız Zehra

İÇİNDEKİLER

Helin Avşar'ın geliri Kızılay'a bağışlanan 'Kırmızı' temalı defilesi, önceki akşam Conrad İstanbul Bosphorus Hotel'de gerçekleşti. Aşkım Kapışmak'ın organize ettiği defilede 1 milyon 450 bin lira toplandı. Avşar'ı bu heyecanlı gününde ablası Hülya Avşar, yeğeni Zehra ve eski eniştesi Kaya Çilingiroğlu da yalnız bırakmadı. Her zamanki gibi keyfi yerinde olan Avşar Kızı, sık sık eski eşiyle şakalaştı. Kısa bir süre önce takı markasını görücüye çıkaran işadamı, Hülya Avşar'a "Reklamımı instagram'dan yapmıyorsun" diye sitem etti. Ünlü şarkıcı ise Kaya Çilingiroğlu'na "Paylaştım niye günahımı alıyorsun! Alzheimer mı oldun?" diye karşılık verdi. Avşar Kızı, konu instagram'da reklam yapmaya gelince de para karşılığı ürün paylaşımı yapan ünlüleri eleştirdi. Anne ve babası yanında gazetecilere poz veren Zehra ise güzelliğiyle defiledeki mankenleri bile solladı.

ESKİ EŞE İMALI ESPRİ
Henüz 18 yaşına yeni giren
Zehra'nın ağır makyajı ve dantelli bluzu ise "Zehra, annesini tahtından edecek" dedirtti. Hülya Avşar, açık arttırmada beğendiği elbiseyi 70 bin TL'ye alıp kendisine hediye eden işadamı Adem Şimşek ile sohbet etti. Şimşek, yanlarına gelen Kaya Çilingiroğlu'na "Size de bir kıyafet hediye edeyim" dedi. Araya giren Avşar Kızı, "Kime giydirecek?" deyince işadamı, "Aday yok" yanıtı verdi.


Avşar Kızı, her zamanki gibi eski eşiyle objektifler önünde samimi görüntüler sergiledi.

HALİL ÇİLİNGİR