Beyaz masal

Ali Esat ve Dilara Kutmangil, 15 gün önce Çırağan Sarayı'nda evlendi. Düğün kutlaması için İsviçre Alpleri'nde 250 kişiye 2 gün 2 gecelik kutlama tatili organize eden çift, yaklaşık 500 bin lirayı gözden çıkardı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Şubat 2016 Güncelleme 07 Şubat 2016, 00:00
Beyaz masal

İÇİNDEKİLER

Peri masalını andıran düğünle dünyaevine giren Türkler'e bir yenisi eklendi. 'Kömür kralı' olarak bilinen ve 1995'te vefat eden işadamı Bekir Kutmangil'in oğlu Ali Esat, dünyanın en büyük altıncı endüstriyel kakao üreticisi olan Altınmarka Gıda'nın sahibi Birol Altınkılıç'ın kızı Dilara ile 15 gün önce Çırağan Sarayı'nda evlendi. Çift, düğün kutlaması için de İsviçre Alpleri'ndeki dünyaca ünlü kayak merkezi St. Moritz'i seçti.

HER YERDE AYRI PARTİ
250 kişiyi Badrutt's Palace Hotel'de konaklatan
Dilara ile Ali Kutmangil, hiçbir masraftan kaçınmadı. Hafta sonunu İsviçre'de geçiren konuklar için birçok eğlence organize edildi. 2 bin 700 metre yükseklikteki partiye katılan konuklar, Murat Boz'un vokalisti Dicle Olcay'ın sahne aldığı kutlamada sabahın ilk ışıklarına dek eğlendi. Muhteşem düğün kutlaması Kutmangil çiftine yaklaşık 500 bin liraya mal oldu.


Dilara ve Ali Esat Kutmangil; her detayla yakından ilgilendi. St. Moritz'de 2 gün 2 gece süren kutlamalarda büyük mutluluk yaşayan Dilara Kutmangil'in tektaş evlilik yüzüğü de en az servetlik organizasyon kadar gösterişliydi.


Düğün kutlamasının tüm detaylarıyla Betina Hakko ve Candan Kıramer'in organizasyon firması ilgilendi.


Gündüz açık havadaki mekanda yapılan kutlamadaki geyik figürlü tüm peçeteler, 'Dilara ve Ali' yazılıydı.


Gece açık havada yapılacak parti için tüm konuklara bere dağıtılması da kutlamanın ilginç bir detayıydı.


Konuklar için tutulan tüm odalara, çiftin üzerinde geyik fotoğrafı olan düğün yemeği davetiyesi dağıtıldı.

ÖZGE GÜRCAN / ÖZEL