Gündemimiz festival

Önceki akşam müthiş bir törenle sona eren 52. Uluslararası Antalya Film Festivali, geçen hafta gündem oldu. Festival hakkında yıl boyunca 4 binden fazla da haber yapıldı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Aralık 2015 Güncelleme 08 Aralık 2015, 00:00
Gündemimiz festival

İÇİNDEKİLER

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve ana medya sponsorluğunu Turkuvaz Medya Grubu'nun yaptığı 52. Uluslararası Antalya Film Festivali, son bir haftanın gündemine damgasını vurdu. Medya Takip Ajansı Interpress'in yaptığı araştırmaya göre, geçtiğimiz yıl boyunca medyada festivalle ilgili 4 bini aşkın haber yapıldı. 52. Uluslararası Antalya Film Festivali'nde aldığı dört ödülle zirvede yer alan 'Sarmaşık' filmi, yılbaşından bu yana 647 haberle gündeme geldi; film, son bir haftada ise 136 habere konu oldu. Festivalde 'En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü alan Nadir Sarıbacak ile 'En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü alan Nuray Yeşilaraz da haberlerin gündemiydi. 52. Uluslararası Antalya Film Festivali'ne katılan Kathleen Turner ve Jeremy Irons da gündemin ilk sıralarındaydı.



YILDIZLAR GEÇİDİ
Festivale dünyaca ünlü yıldızların yanı sıra Türkan Şoray'dan Nesrin Cavadzade, Vildan Atasever'den Erdal Özyağcılar'a kadar Türk Sineması'nın birçok yıldız ismi katıldı.