Tatlı pişti

Yaşadıkları aşkla bir döneme damga vuran Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy, ayrılığın ardından ilk kez önceki akşamki bir davette pişti oldu. Eski aşıklar, gazeteciler önünde samimi görüntüler sergiledi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Aralık 2015 Güncelleme 01 Aralık 2015, 00:00
Tatlı pişti

İÇİNDEKİLER

Aynı dizide rol aldıkları dönem fırtınalı bir aşk yaşayan Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy, rol aldıkları projenin sona ermesiyle de yollarını ayırmıştı. Aylardır yüz yüze gelmeyen eski aşıklar, önceki akşamki bir davete peş peşe katıldı. Çağatay Ulusoy, gazetecilerle sohbet ederken arkasında Serenay Sarıkaya göründü. Eski sevgilisini görünce tedirgin olan yakışıklı oyuncu, Sarıkaya'nın kendisine selam vermesiyle rahat bir nefes aldı.

'GÜZEL BİR İLİŞKİMİZ OLDU '
Gazeteciler önünde selamlaşıp öpüşen Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy, dostluklarının sürdüğünü gözler önüne serdi. Ulusoy, hızla salona giderken şimdilerde Kerem Bursin ile aşk yaşayan güzel oyuncu, şöyle konuştu: "Çağatay'la güzel bir ilişkimiz oldu ve kendisi arkadaşım olarak kalacak. Bildiğiniz gibi benim Kerem ile düzgün giden bir ilişkim var. Çağatay'la adımın geçmesi beni üzüyor; o yüzden daha fazla konuşmasak iyi olur. Kerem şu an Amerika'da ve ben de onun yanına gideceğim."



BACAK ŞOV
Tony Ward imzalı derin bacak dekolteli bir kıyafet giyen Serenay Sarıkaya'nın takıları Bulgari, ayakkabıları ise Christian Louboutin.

HALİL ÇİLİNGİR